10 Bilik Hogwarts Terbaik Untuk Melepak, Menurut Reddit


Berita terkini yang baru Harry Potter Filem mungkin sedang dalam perjalanan (melalui pelbagaiMemberi keterujaan yang besar kepada peminat untuk kembali ke dunia sihir tercinta. Sudah lebih sedekad sejak Potterheads kali terakhir dapat memperoleh pandangan baharu tentang kehidupan harian ahli sihir dan ahli sihir Hogwarts kegemaran mereka.


Salah satu aspek yang paling biasa Harry Potter Keistimewaannya sentiasa Hogwarts. Harry Potter Peminat tidak boleh tidak membayangkan bagaimana rasanya berjalan di dewan Akademi Ahli Sihir yang terkenal dan meneroka setiap sudut dan celah yang ditawarkan oleh struktur mistik purba. Sebenarnya, hasrat khayalan ini sangat biasa sehinggakan Redditors telah berkumpul untuk menyenaraikan bilik di Hogwarts yang mereka ingin berseronok. Sesetengah Redditor kembali dengan respons yang agak kasar dan tidak tergolong dalam kategori bilik Hogwarts semata-mata, tetapi semuanya disambungkan ke Hogwarts dalam satu cara atau yang lain.

Paparan hari ini

Perpustakaan

Terdapat banyak kawasan misteri di Hogwarts, dan Potterheads di mana-mana telah lama membayangkan untuk menemui mereka semua. Untuk Redditor Toasted_silver, mereka ingin meneroka tapak web Hogwarts yang popular, dengan mengatakan “perpustakaan” kerana “terdapat banyak buku yang mungkin tidak dapat saya gunakan sebaliknya.”

BERKAITAN: 10 Fakta Kejam untuk Membaca Buku Harry Potter

The Harry Potter Filem dan buku telah memberi gambaran kepada peminat tentang Perpustakaan Hogwarts, dan walaupun ia adalah tempat yang indah, keseronokan sebenar terletak pada bahagian buku terlarang. Di sinilah buku mantra yang paling pelik dan berbahaya boleh ditemui. Tetapi walaupun mereka tidak mempunyai akses kepada bahagian itu, Perpustakaan Hogwarts sudah pasti mempunyai banyak buku hebat lain yang dipamerkan.

Pondok Hagrid

Bagi sesetengah peminat, Hagrid dan kabin kecilnya adalah dialu-alukan, berehat hangat daripada penipuan setiap hari di Hogwarts. Redditor keanuisbea ialah salah seorang peminatnya, menyatakan, “HAGRIDS HUT, saya ingin melepak dengan Hagrid dan minum teh ‘cuba’ makan kek batunya dan belajar tentang makhluk ajaib.”

Hagrid kekal sebagai salah satu watak yang paling disayangi Harry Potter Perniagaan itu adalah francais, dan tidak ada cara yang lebih baik untuk menikmati syarikat mereka selain dengan melawat pondoknya. Masa yang dihabiskan di sini dengan mudah boleh melegakan tekanan seharian di sekolah, dan seperti yang semua orang tahu, Hagrid sentiasa bagus untuk satu atau dua cerita lucu – ditambah dengan rahsia pelik yang tidak sepatutnya dia dedahkan.

Jerit Shack

Bagi kebanyakan orang di Dunia Sihir, Shrieking Shack adalah tempat di mana seseorang tidak akan berani untuk meneroka. Ini bermakna ia sering ditinggalkan—sesuatu yang diakui oleh Redditor Ann_adore untuk pilihan hangout di Hogwarts dengan berkata, “Shock menjerit, untuk privasi.”

BERKAITAN: 10 Petikan Remus Lupin Teratas dalam francais Harry Potter

Walaupun tidak terletak secara teknikal di kawasan Hogwarts, pintu masuk ke kotej boleh didapati melalui Whomping Willow. Pondok itu pada asalnya digunakan untuk Remus Lupin melarikan diri pada malam bulan purnama apabila dia bertukar menjadi serigala jadian. Disebabkan reputasinya yang mengerikan, penduduk Hogsmeade dan yang lain berdiam diri, meninggalkannya kosong.

Stadium Quidditch

Boleh dikatakan salah satu aspek yang paling memecahbelahkan dunia sihir ialah Quidditch. Bagi sesetengah orang, ia adalah sukan yang hebat yang mereka tidak boleh cukup. Bagi yang lain, ia hanya membosankan. Redditor Firm_Earth_5698 daripada pendapat sebelumnya, berkata, “Quidditch Pitch. Saya akan memulakan liga perlumbaan penyapu saya.”

Tidak kira bagaimana perasaan Potterheads tentang Quidditch, idea untuk melepak di taman permainan dan terbang di atas penyapu kelihatan seperti cara yang sangat menyeronokkan untuk menghabiskan masa. Ia pastinya salah satu masa lalu yang terbaik yang boleh ditawarkan oleh Hogwarts, dan idea untuk mencipta liga lumba penyapu adalah aspek baharu dunia sihir yang sudah pun indah.

sebab-sebabnya

Dari saat-saat pertama pembukaan a Harry Potter Tempahan dan melihat peta kawasan Hogwarts, peminat segera pergi ke kawasan yang indah ini. Redditor Mountain-Inside5391 berkata, “Nampaknya sangat selesa untuk melihat Tanah Tinggi Scotland dan apa sahaja yang ada di janggut Merlin di tasik.”

Terdapat banyak misteri untuk diterokai di kawasan Hogwart – beberapa mungkin lebih baik dibiarkan begitu sahaja, terutamanya di dalam Hutan Larangan. Walau bagaimanapun, hanya kerana tanah Hogwarts mempunyai jumlah bahaya yang ganjil tidak bermakna mereka tidak mempunyai aspek yang setara dengannya. Petang yang saya habiskan bersiar-siar di tepi tasik kelihatan begitu indah.

bilik permintaan

Bilik Keperluan pertama kali diperkenalkan kepada peminat di Harry Potter dan Order of the PhoenixIa hanya ditunjukkan kepada mereka yang memerlukan perkhidmatannya. Redditor YuletideToaster berkata, “Saya hanya akan melepak di bilik keperluan. Saya akan melihat timbunan barangan lama sepanjang hari.”

Bilik Keperluan menyediakan segala-galanya yang boleh memberi perkhidmatan kepada mereka yang memerlukan. Bilik yang tersembunyi di dalam Hogwarts akan tersedia untuk penerokaan mendalam apabila permainan video Hogwarts Legacy yang akan datang dikeluarkan awal tahun 2023. Ini menjadikannya salah satu daripada beberapa tempat yang boleh dinikmati peminat di Dunia Sihir.

rumah hijau

Mungkin mudah diabaikan memandangkan pemandangan Hogwarts yang lebih mengagumkan, rumah hijau merupakan sumber hiburan utama bagi sesetengah peminat. Redditor Tod_Lapraik merumuskannya sebagai “Rumah Hijau datang kepada saya segera untuk melihat semua tumbuhan ajaib…”

Topik Berkaitan: 15 Tumbuhan Paling Berguna di Dunia Sihir Harry Potter

Tidak dinafikan terdapat pelbagai jenis tumbuhan yang kelihatan tidak berkesudahan ditemui di rumah hijau Hogwarts. Walau bagaimanapun, ia memerlukan sejumlah pengetahuan untuk mengelakkan beberapa hasil yang boleh membawa maut. Oleh kerana semua aspek misteri dunia ajaib, tumbuhannya menawarkan pelbagai pilihan yang tidak berkesudahan, yang menjadikan rumah hijau pilihan yang sukar, tetapi menarik.

Dos Bilik Darjah

Dos telah terbukti kadangkala sangat diperlukan sepanjang masa Harry Potter Francais, jadi tidak hairanlah peminat ingin menghabiskan masa di salah satu kelas Potions. Redditor LadyLaura13 bersetuju, berkata, “Ramuan bilik darjah, selepas menamatkan pelajaran untuk hari ini. Saya suka mencuba dan mencipta ramuan!”

Tidak ada kekurangan peluang dalam bilik darjah ramuan, tetapi ia memerlukan ahli sihir atau ahli sihir yang mahir untuk memanfaatkan sepenuhnya apa yang ditawarkan. Potterheads telah melihat lebih daripada beberapa percubaan pada ramuan tertentu melencong dalam semua buku dan filem, tetapi bagi mereka yang merasakan mereka boleh menangani cabaran membancuh ramuan yang baik, inilah tempatnya.

Hogsmeade

Walaupun Kampung Hogwarts bukan sebahagian besar Hogwarts, ia mendapat tempat di kalangan tempat melepak Hogwarts terbaik kerana secara teknikalnya, sesiapa sahaja boleh mengaksesnya melalui Hogwarts. Ia adalah tempat yang sesuai untuk menghabiskan waktu petang yang malas, kerana Redditor FireFromThaumaturgy mengesahkan, “Saya akan berada di hogsmeade dengan kanak-kanak lelaki di pendiangan yang selesa.”

Hogsmeade telah mendapat banyak sebutan di kalangan Redditors dan berhak mendapatnya. Apabila peminat mendapat pandangan pertama mereka tentang kampung Harry Potter dan Banduan AzkabanIa serta-merta menjadi jelas bahawa ia patut diterokai dengan lebih lanjut kerana ia mempunyai pelbagai kedai yang berbeza dan unik. Hogsmeade kelihatan seperti tempat yang mengalu-alukan sesiapa sahaja dan semua orang.

Dapur

Dapur Hogwarts sentiasa memegang tahap misteri tertentu, terutamanya kerana tiada siapa yang benar-benar melihatnya; Biasanya, makanan yang ajaib muncul di atas meja di dewan besar. Itulah sebabnya Redditor Matseye1r mahu melihat lebih banyak daripadanya sebagai “makanan ada di sana”.

Lawatan jarang ke dapur yang dibuat oleh Harry dalam filem keempat francais itu, Harry Potter dan Piala Api. Terima kasih kepada ini, peminat tahu ia adalah tempat di mana bunian rumah bekerja hari demi hari sebagai tukang masak di sebalik perayaan akademi terkenal. Bagi mereka yang mengutamakan makanan di Hogwarts, ini adalah tempat seratus peratus untuk mencari semua yang lazat.

Seterusnya: 10 Teori Harry Potter Redditor Paling Liar Yang Mungkin BenarSource link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *