10 Tweet Kelakar Tentang Lagenda Zeldalepaskan Nafas liar sekuel Air mata kerajaan Ia mungkin masih jauh untuk dilalui walaupun ia mencapai tarikh yang dijadualkan pada 12 Mei 2023, tetapi itu tidak menghalang peminat daripada bersemangat membincangkan masa depan siri kegemaran itu. walaupun berada lagenda zelda Peminat sakit hati pada masa seperti ini, orang Twitter sentiasa mencari cara untuk melihat sisi yang menyeronokkan.


Dari kebiasaan permainan sebelumnya hingga ketakselesaan setiap kali dimulakan semula Nafas liar Sekali lagi, mereka telah menemui banyak ketawa tentang siri ini dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Ini adalah antara tweet mereka yang paling kelakar.

Paparan hari ini

Satu-satunya cara untuk menangani air mata kerajaan menunggu

Setiap orang mempunyai permainan yang membawa mereka kembali berulang kali, dan bagi kebanyakan peminat Zelda, memang begitu Nafas liar. Dalam tahun-tahun sejak dikeluarkan, peminat telah mendapat banyak perkara Zelda Kandungan untuk membuat mereka sibuk seperti Pautan Kebangkitan Dan juga irama melontar Tetapi tiada satu pun daripada mereka yang agak sama Nafas liar.

BERKAITAN: 8 Watak Peminat Zelda Mengharapkan Kembali Dengan Air Mata Kerajaan

Itulah sebabnya nampaknya hampir tidak dapat dielakkan bahawa pemain akan kembali ke gelaran, terutamanya sejak itu Air mata kerajaanPembebasannya lebih dekat berbanding sebelum ini. Dengan dunianya yang kaya dan perkara yang tidak berkesudahan untuk ditemui, dunia permainan hampir sangat menyeronokkan dan itulah sebabnya ia telah menduduki pemain selama berjam-jam sekarang.

Sama panjang dengan liar sebenar

Nafas liar Ia adalah permainan ikonik dan salah satu sumber pujian terbesar daripada pengkritik dan peminat adalah cara ia mengendalikan penerokaan dan pencarian sampingan. sangat sedikit dalam Nafas liar Ia wajib, tetapi permainan ini memberi ganjaran kepada pemain kerana berusaha lebih keras untuk bermain.

Kelemahannya ialah ini hanya menjadikan setiap permainan lebih lama, terutamanya jika pemain berpegang kepada beberapa cabaran yang lebih sukar seperti mengumpul semua biji Korok. Sudah tentu, peminat akan mengatakan ia bernilai lebih daripada itu.

Permainan Zelda kadangkala mempunyai keluk pembelajaran

Sejak awal lagi lagenda zelda Tajuk pada NES, apabila pemain itu diserahkan pedang oleh seorang lelaki tua dan kemudian dilemparkan ke dunia berbahaya yang besar, siri ini mempunyai tradisi untuk membiarkan pemain itu sendiri. Walaupun pembantu yang terlalu bersemangat menjadi tanda dagangan siri lain, Nafas liar Dia gembira untuk membiarkan pemain itu kacau awal.

Nafas liar Peminat berpecah dalam beberapa cara tetapi kebanyakan pemain menghargai kebebasan permainan yang diberikan kepada pemain walaupun ia bermakna terdapat peluang yang lebih tinggi untuk melakukan kesilapan pada mulanya.

Faedah menakjubkan bermain permainan Zelda

The lagenda zelda Siri ini merupakan salah satu francais terbesar dalam permainan dan faedah ini termasuk komuniti besar peminat yang sentiasa mengeluarkan kandungan sekitar permainan. Walaupun beberapa perkara yang mereka buat boleh menjadi sangat mengagumkan atau berguna, kadangkala ia benar-benar lucu.

Berkaitan: 10 Breath Of The Wild 2 Meme Yang Membuat Penantian Lebih Boleh Ditanggung

Malangnya, kadangkala ini bermakna Pautan akhirnya menjadi mangsa yang malang, seperti yang berlaku dalam banyak video yang menunjukkan beberapa gangguan dan penggodaman yang ditemui peminat menjadikan permainan lebih menghiburkan.

Sakit kembali kepada permainan Zelda yang lebih lama

Akan sentiasa ada perbincangan tentang apa-apa Zelda Permainan ini adalah yang terbaik, tetapi yang paling sukar Nafas liar Peminat tidak dapat menafikan bahawa warga emas lagenda zelda Tajuk-tajuk itu patut dimainkan juga. daripada Pautan ke masa lalu Dan juga ocarina masa kepada saya Puteri Senja Dan juga Pedang ke arah langitsetiap petang Zelda Dia unik dan merintis.

Satu-satunya kelemahan ialah orang tua Zelda Permainan pasti akan menunjukkan usia mereka dari segi elemen yang lebih teknikal seperti kawalan dan kamera. terutamanya, ZeldaPerjumpaan pertama ke dalam “dunia grafik 3D” pastinya tidak mempunyai kilauan teknikal Nafas liar, dan Ia boleh mengambil sedikit pelarasan.

Zelda RedDeads masih menakutkan

lagenda zelda Permainan mempunyai bahagian seram yang adil, daripada kubur yang menyeramkan kepada bos yang tidak akan menjadi tempat dalam filem seram, tetapi ada satu perkara yang mengalahkan mereka semua dari segi menghasilkan kekaguman semata-mata dalam diri pemain. Sesiapa sahaja bermain ocarina masa atau Rotan Angin Semasa mereka masih muda, mereka mungkin akan bersetuju bahawa ini adalah RedDeads.

Walaupun penampilan mereka cukup jahat, jeritan mengerikan yang mereka berikan apabila mereka melihat Link dan fakta bahawa pemain itu telah benar-benar beku di tempat yang tidak dapat menahan pelukan menyekatnya bermakna bahawa beberapa daripada mereka boleh melupakan makhluk itu selepas itu.

Satu-satunya perbezaan ialah sejauh mana rupa Skyward Sword kelihatan lebih baik sekarang

Walaupun terdapat banyak kontroversi dalam beberapa tahun kebelakangan ini tentang berapa lama masa yang perlu berlalu sebelum permainan dikonfigurasikan semula dalam cahaya ini Terakhir Kami: Bahagian 1Kebanyakan akan bersetuju bahawa satu dekad adalah lebih daripada cukup lama untuk naik taraf visual kepada permainan, walaupun apabila yang asal adalah secantik Pedang ke arah langit.

Bagi kebanyakan orang, satu-satunya bahagian yang sukar ialah menerima bahawa sudah lebih sedekad sejak pengembaraan Link sebelum ini tiba di Wii dan mendapat banyak pengulas secara kekal padanya. Zelda sejak itu. Selain itu, HD Transformers hanyalah satu rahmat Zelda peminat.

Skywards sword memerlukan beberapa penafian

Ketibaannya pada Switch tahun lepas bermakna ramai yang tidak pernah memainkannya Pedang ke arah langit Semasa keluaran asal, saya akhirnya mempunyai peluang sekarang, tetapi ia sangat penting Nafas liar Peminat datang ke tajuk untuk menghabiskan masa sehingga Air mata kerajaan Saya sedar ia bukan permainan yang sempurna.

BERKAITAN: 10 permainan aksi-pengembaraan teratas untuk dimainkan sebelum keluaran Breath of the Wild 2

Walaupun penggunaan berat rancangan itu, sifat yang lebih linear, dan kehadiran Fi yang memecahbelahkan adalah beberapa isu yang paling banyak diperkatakan, salah satu yang paling pelik dan lucu ialah kekerapan anda menggunakan semula bos yang sama melawan kekejaman. kematian. Malah mereka yang menganggapnya sebagai pertarungan yang menyeronokkan mungkin akhirnya bosan dengannya.

The Legend of Zelda penjara bawah tanah yang paling terkenal

Untuk setiap pemain mengeluh ocarina masaWater Temple yang terkenal itu tidaklah seteruk mana, terdapat sekurang-kurangnya sedozen pemain lain dengan cerita seram tentang terperangkap di koridornya yang berliku-liku dan akibatnya terpaksa menyerah diri. Ada juga yang mendakwa penjara bawah tanah itu sangat buruk sehingga merosakkan permainan.

Inilah sebabnya mengapa peminat permainan tidak sering menyebut Temple apabila mengesyorkan permainan kepada pemain baharu, sebaliknya memfokuskan pada aspek reka bentuk permainan yang mempelopori dan menjadikannya karya agung pada zamannya.

Maskot Zelda yang dikasihi

Walaupun mereka mungkin tidak begitu comel dalam penampilan mereka liar yang sama Peminat masih berpuas hati dengan fakta bahawa Corox muncul dalam perlawanan itu. Kecil dan misteri, ramai mendapati makhluk itu comel apabila mereka sebenarnya kelihatan sangat comel Rotan Angin.

Salah satu keanehan yang telah membantu menjadikan permainan begitu menarik selama ini ialah mereka sentiasa menghasilkan makhluk atau mantera baru yang comel untuk dihayati dan peminat akan berharap trend ini hanya berterusan dengan Air mata kerajaan.

Seterusnya: 10 Watak Paling Berguna dalam Siri The Legend Of ZeldaSource link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *