2022 Apple TV 4K mula dijual


Apple TV 4K 2022 baharu mula dijual hari ini, dan peranti itu tersedia untuk pembelian dari tapak web Apple serta dari kedai runcitnya.

Apple TV baharu telah menerima beberapa peningkatan berbanding model sebelumnya, dan peranti ini dilengkapi dengan pemproses Apple A15 Bionic dan mempunyai 4GB RAM.

Peranti ini dilengkapi dengan sokongan HDR10+ dan juga Dobly Vision dan dilengkapi dengan Siri Remote baharu, beberapa perubahan reka bentuk kecil juga telah dibuat.

“Apple TV 4K ialah cara terbaik untuk pengguna Apple menikmati hiburan kegemaran mereka pada skrin terbesar di rumah, dan ia kini lebih berkuasa daripada sebelumnya,” kata Bob Purchers, naib presiden pemasaran produk seluruh dunia Apple. “Apple TV 4K baharu tidak seperti yang lain, dengan sambungan lancarnya ke peranti Apple yang lain, kemudahan penggunaan dan akses kepada kandungan Apple yang menakjubkan. Ia menawarkan sesuatu yang disukai semua orang dalam keluarga.”

Terdapat dua model untuk dipilih, model WiFi 64GB yang berharga £149, dan model WiFi dan Ethernet dengan storan 128GB berharga £169. Anda boleh mengetahui butiran lanjut tentang Apple TV 4K 2022 di Apple pada pautan di bawah.

sumber epal

Difailkan Di Bawah: Apple, Gadgets News
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *