A Space kanggo Unbound, Game Lokal Populer ing Steam


Jakarta

Pangembang game tanah air pamer. Mung dirilis patang dina uapgame lokal digawe dening Mojiken Studio, Space kanggo Unboundwis njupuk telung posisi paling dhuwur ing kategori Anyar & Tren.

Asil pengamatan detikINET, ing wektu iku peringkat munggah saka urutan katelu, ganti dadi nomer loro. Popularitase ngluwihi game sing digawe dening Rockstar, Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition, sing ana ing posisi pertama.

Chief Executive Officer Mojiken Studio, Eka Pamudita, ngandhakake rasa seneng marang prestasi iki. Dheweke ngarep-arep luwih akeh wong sing bakal main game kasebut.

“Muga-muga bisa suwe lan luwih akeh sing main game kita,” ujare Eka detikINET.

Ditakoni babagan resep rahasia kasebut, Eka mung kandha yen iki minangka asil kerja keras kabeh pihak sing melu produksi. Space kanggo Unbound. Dadi, miturut dheweke, ora bisa diarani rahasia, amarga loro tim pengembangan, marketing lan PR saka penerbit kerja sama ing ngembangake game iki.

Inspirasi Angkasa kanggo sing ora terikat

Sawise mung patang dina diluncurake ing Steam, game lokal dening Mojiken Studio, A Space for the Unbound, wis njupuk telung posisi paling dhuwur ing kategori Anyar & Trending. Foto: (Doc. Toge Productions)

Pranyata ana informasi menarik sing disajikake dening Eka. Iku wis dicethakaké Space kanggo Unbound dikembangake kira-kira wolung taun.

Miturut pengakuane, proses nandur sing butuh pirang-pirang taun iki nduweni macem-macem alangan. Nanging adhedhasar katrangane, nggawe naskah crita dadi faktor paling gedhe.

“Secara umum, kita luwih akeh babagan proses nggawe naskah. Tema sing diunggahake uga cukup abot lan sensitif (gegandhengan karo kesehatan mental), mulane riset lan studi sing jero dibutuhake babagan tema kasebut supaya bisa dadi asli lan relevan. “ujare Eka.

alur crita Space kanggo Unbound entuk akeh pujian saka pemain. Salah siji saka wong-wong mau bisa katon langsung ing bagean komentar ing kaca game iki ing uap.

“Kaping pisanan aku nangis amarga game. Matur nuwun Mojiken Studio, lan uga Atma, “tulis pemain karo akun @Odeh *****

Adhedhasar andharan kang diwenehake dening Eka marang detikINET, referensi kanggo narasi dhewe saka macem-macem pilihan. Mung, dheweke ora bisa mbukak spesifik judhul sing dimaksud.

“Nanging akeh-akehe saka film kanthi tema psikologis,” ujare Eka.

Saliyane menehi alur crita sing emosional, Mojik uga apik kanggo nampilake visual. Kanggo nggawe pemain nostalgia, dheweke luwih seneng gaya visual sing diilhami saka anime Makoto Shinkai.

“Kita milih Pixel Art ora mung amarga efektif ing produksi, nuwuhake nostalgia, nanging uga amarga kasengsem ing seni visual iki,” ujare Eka.

Eka mbeberake, semono wae Space kanggo Unbound bakal fokus ing nambah basa. Mengko nalika ditakoni apa ana sing arep nggawe remaster utawa remake, dheweke kandha yen dheweke durung duwe rencana.

Kaya sing dikandhakake Eka, aksi dolanan kasebut minangka asil kerja keras bebarengan. Salah sijine uga teka saka penerbit, Toge Productions.

“Amarga A Space for the Unbound bisa dadi kategori Anyar & Trending ing Steam, mesthine kita bangga banget kanggo tim Mojiken sing wis kerja keras meh wolung taun kanggo nggarap game iki lan uga tim Toge Productions sing wis kerja. hard kanggo ningkataké lan pasar game sing. ,” ujare Kepala Pemasaran Toge Productions, Sarah Johana.

Miturut Chief Executive Officer lan Co-Founder Toge Productions, Kris Antoni, Mojik wis rampung proyek apik tenan. Miturut Chris, Space kanggo Unbound nduweni crita kang cocog banget karo panguripane para remaja ing taun 90-an lan saiki.

“Iki sing ndadekake game iki bisa ndemek atine akeh pemain, dibungkus musik lan visual sing apik,” pungkas Kris.

Spasi kanggo Diskon Tanpa wates

Sawise mung patang dina diluncurake ing Steam, game lokal dening Mojiken Studio, A Space for the Unbound, wis njupuk telung posisi paling dhuwur ing kategori Anyar & Trending.Sawise mung patang dina diluncurake ing Steam, game lokal dening Mojiken Studio, A Space for the Unbound, wis njupuk telung posisi paling dhuwur ing kategori Anyar & Trending. Foto: (Doc. Toge Productions)

Game kasebut bener-bener diluncurake tanggal 19 Januari 2023. Mojiken lan Toge Productions, nawakake Space kanggo Unbound kanthi rega biasa Rp 99.900.

Nanging, saiki dheweke menehi diskon 10%, mula regane mudhun dadi Rp 89.910. Malah sadurunge pamuter nemtokaken kanggo njupuk menyang perpustakaan uapMojiken nyedhiyakake akses demo.

Periode diskon dhewe ora suwe. Iki amarga rega diskon mung berlaku nganti 27 Januari 2023.

Spesifikasi PC Ruang Utama kanggo Untethered

Sawise mung patang dina diluncurake ing Steam, game lokal dening Mojiken Studio, A Space for the Unbound, wis njupuk telung posisi paling dhuwur ing kategori Anyar & Trending.Sawise mung patang dina diluncurake ing Steam, game lokal dening Mojiken Studio, A Space for the Unbound, wis njupuk telung posisi paling dhuwur ing kategori Anyar & Trending. Foto: (Doc. Toge Productions)

Nanging sadurunge pemain arep nyoba game iki langsung. Bisa uga luwih apik kanggo nyedhiyakake piranti sing bisa digunakake.

Adhedhasar informasi sing diwenehake, pemain ora perlu nggunakake PC kanthi spesifikasi dhuwur. Nderek Spesifikasi PC kanggo muter A Space for the Unbound.

minimal

  • Sistem Operasi: Windows 7
  • Prosesor: Intel Core 2 Duo E6320 (2*1866) utawa padha karo
  • RAM: 2 GB
  • Kertu Grafis: GeForce 7600 GS (512 MB)
  • Spasi panyimpenan: 3GB

Rekomendasi

  • Sistem Operasi: Windows 10
  • Prosesor: Prosesor Intel® Core i3-6100 utawa sing padha
  • RAM: 4GB
  • Kertu Grafis: GeForce GTX 1050
  • Spasi panyimpenan: 3GB

Nonton Video”Duckie Land siap melu ing Indodax 28 April
[Gambas:Video 20detik]

(telpon/telpon)



Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *