Adakah anda mahukan iPhone 14 Pro sebelum Krismas? Adalah lebih baik untuk mengaturnya sekarang


Apple memberi amaran kepada pelanggan untuk mengharapkan lebih lama iPhone 14 Pro Masa menunggu, di tengah-tengah masalah berkaitan Covid 19 di kemudahan pengeluarannya di Timur Jauh.

Dalam satu kenyataan, syarikat itu berkata keupayaannya untuk menghasilkan model iPhone 14 perdana yang diidamkan telah berkurangan berikutan penutupan kilang pemasangan utama di China.

Syarikat itu berkata penghantaran iPhone 14 Pro dan iPhone 14 Pro Max telah dikurangkan dengan ketara, bermakna mereka yang memesan peranti mewah mungkin tidak menerimanya selama beberapa minggu.

Di etalase UK Apple, iPhone 14 Pro sudah menunjukkan masa menunggu 4-5 minggu untuk semua konfigurasi warna dan storan dalam julat. Ini bermakna pesanan sekarang secara praktikalnya diperlukan jika anda ingin mengambil telefon sebelum Krismas. Memandangkan keadaan mungkin akan menjadi lebih teruk sebelum menjadi lebih baik, mungkin sukar untuk mendapatkan telefon iPhone 14 Pro sehingga 2023.

Sudah tentu, pembeli mungkin mempunyai nasib yang lebih baik untuk mendapatkan model iPhone 14 Pro di luar Gedung Apple rasmi, tetapi itulah kes yang suram apabila membeli secara langsung.

Apple iPhone 14 Pro kelewatan

“Sekatan COVID-19 telah menjejaskan sementara kemudahan pemasangan utama iPhone 14 Pro dan iPhone 14 Pro Max yang terletak di Zhengzhou, China. Kemudahan itu kini beroperasi pada kapasiti berkurangan dengan ketara. Seperti yang telah kami lakukan sepanjang pandemik COVID-19, kami mengutamakan kesihatan dan keselamatan pekerja rantai.Bekalan kita sendiri.

“Kami terus melihat permintaan kukuh untuk model iPhone 14 Pro dan iPhone 14 Pro Max. Bagaimanapun, kami kini menjangkakan penghantaran iPhone 14 Pro dan iPhone 14 Pro Max lebih rendah daripada yang kami jangkakan sebelum ini dan pelanggan akan mengalami masa menunggu yang lebih lama untuk menerima mereka. produk baharu. Kami bekerjasama rapat dengan pembekal kami. Untuk kembali ke tahap pengeluaran biasa sambil memastikan kesihatan dan keselamatan setiap pekerja.”

Pernahkah anda terjumpa iPhone 14 Pro atau iPhone 14 Pro Max anda? Adakah ia memenuhi jangkaan? Beritahu kami tentang Trustedreviews di Twitter.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *