ADVIES: Smartphone vs. Single Camera Dual Camera

Posted on

Als de smartphone trend in 2016 heeft betrekking op het gebruik van de vingerafdruksensor, nu de tendens is verschoven naar de camera. Het gebruik van meerdere camera’s of kan worden genoemd een dual-camera begon te bloeien aan het einde van 2016 en nu is het meer vaak tegengekomen.

Vroege trends dual camera’s

Optimus 3D

De trend van de dual-camera eigenlijk voor het eerst door LG met Optimus 3D in 2011 geleden. Op dat moment, LG nam het initiatief om de twee camera’s te gebruiken op de achterzijde Optimus 3D naar smartphones die beelden met stereoscopische 3D-perspectief kan vangen creëren. Het resultaat is te zien met het blote oog.

Na de LG Optimus 3D en HTC Evo 3D ontstaan ​​met een vergelijkbaar concept in hetzelfde jaar. Ja, in die tijd waren er slechts twee grote spelers die een smartphone met een dual-camera-configuratie gemaakt. Maar omdat het wordt beschouwd als mislukt, de trend van dit dual-camera en vervolgens verdwenen.

Was verdwenen en weer verschenen

p9 bokeh

Totdat uiteindelijk op basis van onze gegevens, Huawei in geslaagd om de trend van de dual-camera via een smartphone P9 te doen herleven. Huawei in samenwerking met Leica ontwikkelde een camera P9. In eerste instantie is het nauwelijks een spetterende speech.

Maar langzaam maar zeker, wat wordt gedaan door Huawei begon genoten door velen. Het resultaat was niet teleurstellend, die behoort tot P9 dual-camera kan beelden in zwart-wit klassieke en bokeh foto’s te produceren.

ip7plusbokeh

Kortom, tot nu toe een groot aantal smartphones dat een dual-camera-configuratie draagt. We hadden ook een kans om te proberen een paar te noemen. In aanvulling op Huawei P9, hebben we uitgeprobeerd Xiaomi redmi Pro, Huawei Mate 9, Huawei P10, iPhone 7 Plus, LG G5, LG V20, LG G6, Xiaomi Mi 6, Coolpad Cool Dual, Asus Zenfone Zoom S, Nubia M2, waartoe dual camera aan de voorkant als Vivo V5 Plus, OPPO F3 Plus, en F3.

Op basis van gegevens vrijgegeven DxOMark, vijf beste smartphones met camera’s hebben allemaal een enkele camera.

Dual-camera smartphone bevolking wordt verondersteld te groeien. Huawei zeker gaat om meest gerede vrijlating een dual-camera smartphone. In feite werd Samsung gekletst te hebben voorbereid Galaxy C10 zal de eerste dual-camera smartphone van Samsung zijn. Onze voorspelling, twee camera’s zal deze trend nog steeds booming tot volgend jaar.

Versla enkele camera dual camera’s

dxomark rang mobiel

De vraag is, of het gebruik van twee camera’s is zeker en zal altijd beter dan een enkele camera? Misschien ja, het kon niet. Wij vonden het persoonlijk inclusief dual camera smartphone, omdat het meestal brengt functies die meer plezier. Vrijwel we ook aannemen en geloven dat de twee camera’s is zeker beter dan één.

Maar dat paradigma lijkt te worden opnieuw beoordeeld. Hoe het niet, de drie beste camera smartphones met versie DxOMark zet HTC U11 (score van 90), Google Pixel (89), en de Samsung Galaxy S8 (88) in de top drie rankings. De volgende rang vier en vijf worden bezet HTC 10 (88) en de Sony Xperia X Prestatie (88).

dxomark U11

Op basis van gegevens vrijgegeven DxOMark, zijn er interessante feiten waar we kunnen zien dat de vijf beste smartphones met camera’s volledig heeft slechts een enkele camera. Afgezien van de dual-camera functie die wordt aangeboden, maar de prestaties en de kwaliteit van de smartphone-camera maakt een enkel feit beschouwd als beter.

Smartphone camera fungeert als Huawei P10 slechts een score van 87 jaar bereiken, terwijl LG G5 scoorde 86 en LG V20 en Huawei Mate 9 scoorden elk 85 punten. Scores werden vrijgelaten DxOMark is zeker zeer precedent voor de behandeling van hun eigen normen voor het testen en assessments die zijn getest.

conclusie

Het gebruik van twee camera’s op papier biedt een rijkere functie, hoewel de resultaten of de kwaliteit is ook niet zeker. Op het einde, zijn we nu geconfronteerd met de toename van het aantal smartphone dual camera, zelfs met een meer betaalbare prijs.

Maar nogmaals, een groter aantal of meer zijn niet alleen belooft. Althans dit geldt voor het standaard aantal smartphone-camera’s, waarbij een enkele camera smartphone in staat om de dubbele camera smartphone te verslaan zou zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *