AirPods Pro 2, iPhone 14 dan iPhone 14 Pro diuji dan disemak


Rangkaian produk yang mendapat penarafan tinggi minggu ini termasuk keluaran terbaharu Apple, kamera aksi tinggi dan banyak fon telinga yang hebat.

Satu lagi versi Kitar Semula Dipercayai telah dikeluarkan, jadi kami akan mendedahkan sekali lagi produk yang mendapat markah tertinggi daripada ulasan terbaru kami.

Ini bukan semua produk yang kami semak baru-baru ini, hanya produk terbaik yang telah memperoleh salah satu lencana “disyorkan” kami.

DJ Osmo Action 3

Skrin Hadapan untuk DJI Osmo Action 3

Osmo Action 3 kembali kepada reka bentuk cam aksi klasik mungkin tidak memberi inspirasi, tetapi ia merupakan usaha menyeluruh yang sangat mantap pada harga rendah yang menarik.

Markah: 4/5

Audio Austria Hi-X25BT

Audio Austria utama Hi-X25BT

Audio Austria Hi-X25BT ialah sepasang fon kepala wayarles pepejal yang menyampaikan bunyi yang tepat dan tepat bersama-sama dengan bateri yang panjang, walaupun ia tidak mempunyai ciri untuk harganya.

Markah: 4/5

Edifier MS50A

Edifier MS50A Berdiri di Atas Meja

Satu lagi alat tambah audio, Edifier MS50A ialah pembesar suara wayarles kedengaran bagus yang memuatkan bes punch, walaupun ia tidak sepintar yang dipasarkan.

Markah: 4/5

Lenovo Ideapad 5 Pro

Lenovo IdeaPad 5 Pro 2

Memandangkan komputer riba pertama minggu ini, Lenovo Ideapad 5 Pro 16 ialah pilihan yang bagus untuk menyemak imbas, kerja dan hiburan, walaupun CPU agak ketinggalan zaman.

Markah: 4/5

Sonos Sub Mini

Sonos Sub Mini Hero

Sonos Sub Mini ialah peningkatan hebat kepada banyak pembesar suara Sonos dan direka bentuk untuk digunakan dengan pembesar suara dan fon kepala yang lebih kecil. Menyambungkan bouncer yang hebat dan lebih banyak bass.

Markah: 4/5

Apple iPhone 14

iPhone 14 . muncul

iPhone 14 bukanlah peningkatan besar daripada iPhone 13, tetapi ia masih telefon yang hebat dengan kamera yang hebat, hayat bateri yang baik dan semua faedah iOS.

Markah: 4/5

Mila H2265-1 B

Juara Miele H2265-1 B

Ketuhar Miele H2265-1 B ialah ketuhar langsung yang mencapai keputusan cemerlang dalam ujian kami, dengan pemanasan sekata dalam semua mod dan banyak ruang di dalamnya untuk item yang lebih besar.

Markah: 4/5

Onesonic MXS-HD1

OneSonic MXS-HD1 di atas kes itu

Dan entri terakhir untuk mendapat 4 bintang ialah Onesonic MXS-HD1, sepasang fon telinga pembatalan hingar yang boleh dipercayai yang membungkus bateri yang boleh dipercayai pada harga yang berpatutan.

Markah: 4/5

Apple AirPods Pro 2

Tambahan lain daripada Apple ialah AirPods Pro 2, yang kami dapati sebagai peningkatan yang bagus yang merangkumi ANC yang sangat baik dan bunyi yang kaya dan hangat, walaupun ia agak mahal.

Markah: 4.5 / 5

AMD Ryzen 9 7900X

AMD Ryzen 9 7900X (5)

AMD akhirnya telah mengeluarkan kumpulan pemproses terbaharunya, Ryzen 9 7900X yang menawarkan prestasi berbilang teras yang mengagumkan dan kelajuan permainan yang terbaik.

Markah: 4.5 / 5

SoundMagic P23BT

SoundMagic P23BT Utama

Satu lagi fon kepala hebat, SoundMagic P23BT berharga hanya £50 dan termasuk bunyi yang tepat dan terperinci dalam reka bentuk yang padat dan ringan.

Markah: 4.5 / 5

JBL Live Pro 2

JBL Live Pro 2 Utama

Fon telinga JBL Live Pro 2 mengagumkan kami dengan keupayaan ANC yang hebat, bersama-sama dengan kesesuaian yang selesa dan hayat bateri yang lama.

Markah: 4.5 / 5

thx onyx

THX Onyx pada tablet

Sudah menjadi minggu yang sibuk dengan bunyi; THX Onyx menyediakan bunyi yang jelas dan terperinci yang berfungsi dengan baik dengan muzik, tetapi boleh digunakan untuk penonton filem dan pemain permainan.

Markah: 4.5 / 5

AMD Ryzen 5 7600X

Dan untuk pemproses lain yang mengagumkan daripada AMD, Ryzen 5 7600X ialah CPU nilai terbaik yang ada pada masa ini, menawarkan prestasi setanding dengan cip bersaing yang berharga dua kali ganda harga itu.

Markah: 4.5 / 5

Corsair K100 Air Wireless

Corsair K100 Air Wireless 2

Papan kekunci permainan Corsair K100 Air Wireless adalah mahal, tetapi dengan reka bentuk yang sangat nipis, lampu latar RGB yang bertenaga dan estetika moden, kami tidak dapat memberikannya skor kurang daripada empat setengah bintang.

Markah: 4.5 / 5

Apple iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro di tangan

Memandangkan kemasukan terakhir untuk pemarkahan 4.5 bintang, iPhone 14 Pro mempunyai paparan mengagumkan yang bertukar menjadi sangat terang, dan kamera serba boleh yang sesuai untuk foto dan video.

Markah: 4.5 / 5

IZ420UKT Stratos Shark

Pembersih Vakum Anti Kerosakan Rambut Shark Stratos Ditambah Aksesori Haiwan Peliharaan Tanpa Kord IZ420UKT

Kini dalam produk penarafan teratas, Shark Stratos IZ420UKT memperkenalkan pelarasan robotik baharu kuasa kepala lantai kepada campuran dan mempunyai koleksi habuk yang mengagumkan.

Markah: 5/5

Kord Mojo 2

Chord Mojo 2 جانبي pandangan sisi

Chord Mojo 2 ialah penguat DAC yang boleh meningkatkan apa sahaja yang anda dengar, menjadikan segala-galanya daripada Spotify ke Hi-res bunyi lebih halus, menjadikannya peningkatan yang hebat untuk mana-mana sistem audio.

Markah: 5/5

Cambridge Audio Melomania 1+

Cambridge Audio Melomania 1+ dari dekat

Fon telinga terakhir yang kami cadangkan minggu ini ialah Cambridge Audio Melomania 1+, yang merupakan kualiti bunyi terbaik yang anda akan dapat dengan harga di bawah £50, menawarkan hayat bateri yang panjang dan kualiti panggilan yang hebat.

Markah: 5/5

Kongsi Stratos NZ860UKT

Shark Stratos Pet Pro Anti Hair Wrap Plus Broom NZ860UKT Lift-Away

Satu lagi cara terbaik untuk membersihkan rumah anda, pembersih vakum Shark Stratos NZ860UKT mempunyai fleksibiliti yang hebat berkat mod Lift-Away dan menjadikan rumah pengulas berbau segar, kerana ia mendakwa sebagai pembersih vakum tegak terbaik yang pernah ada. disemak.

Markah: 5/5

Caj JBL 5

JBL Charge 5 katil bunga

Produk terbaru minggu ini ialah JBL Charge 5, pembesar suara mudah alih lasak yang mempunyai beberapa bunyi terbaik untuk harganya. Sokongan apl dan keupayaan audio yang berkuasa menjadikannya hebat untuk kegunaan dalaman dan luaran.

Markah: 5/5Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *