Amazon Echo Show 15 telah menjadi skrin TV Kebakaran


Amazon telah sibuk mengumumkan banyak peranti baharu hari ini, tetapi ia juga mempunyai kejutan untuk pemilik skrin pintar Echo Show 15 semasa.

Syarikat itu membawa pengalaman Fire TV ke Echo Show 15, kerana pengguna nampaknya suka menonton video pada paparan pintar yang boleh dipasang di dinding.

Echo Show 15, dikeluarkan pada 2021, memberikan pengalaman menonton TV berkat skrin rata yang lebih besar seperti tablet. Ia sudah sempurna sebagai ruji dapur, tetapi kini ia adalah pilihan sebenar untuk TV siaran sekunder di dalam bilik itu.

Dalam tweet semasa acara perkakasan, Amazon berkata: “Daripada pelanggan yang menggunakan Echo Show 15 bulan lepas, lebih 70% menggunakannya untuk menonton video. Jadi, tanpa kos tambahan, kami menambah pengalaman Fire TV pada baru dan sedia ada Echo Show 15s.” Kami percaya pelanggan akan suka mengakses kandungan Fire TV yang mereka tahu dan suka.”

Pengguna telah pun dapat mengakses Prime Video, Netflix, dan perkhidmatan penstriman audio seperti Apple Music dan Spotify, tetapi ini membuka pintu kepada setiap aplikasi dalam gedung aplikasi Fire TV.

Fire TV di Rancangan Gema 15

Ini bermakna anda akan boleh mendapatkan seperti BBC iPlayer, Now dan All 4 di UK, sama seperti yang anda boleh lakukan di Fire TV Cube atau Fire TV Stick Max. Akan ada widget TV Kebakaran khusus pada skrin utama dan ia juga mungkin untuk memasangkan peranti skrin sentuh dengan alat kawalan jauh Alexa Voice.

Secara keseluruhannya, ini adalah kemas kini besar-besaran kepada Echo Show 15 yang mungkin memerlukan kami untuk mempertimbangkan semula semakan kami terhadap peranti itu, yang dilancarkan setahun lalu. Kami hanya memberikannya penarafan 3.5 bintang dan bukan peminat audio atau kamera web. Kami menyukai widget yang berguna, paparan yang lebih besar dan sangat baik, dan pilihan untuk dipasang pada dinding.

Editor Teknologi Rumah kami David Ludlow menulis: “Skrin besar baharu ini dan cara Amazon Echo Show 15 menggunakan elemen antara muka yang sangat baik, begitu juga pilihan pelekap di dinding atau dirian. Sebagai hab dapur, sebagai hab keluarga, Echo yang lebih besar ini Show boleh mendapat tempatnya di Banyak rumah. Walau bagaimanapun, walaupun itu semua, kualiti bunyi tidak sebaik model lama, begitu juga dengan kamera web. Pada harga ini, Echo Show 10 yang lebih kecil ialah paparan pintar yang lebih baik dan serba boleh bagi kebanyakan orang.”

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *