Amazon Halo Rise ialah penjejak tidur di sisi katil


Amazon telah mengumumkan beberapa peranti baharu, salah satunya ialah Halo Rise baharu, peranti yang direka untuk duduk di sebelah katil anda semasa anda tidur.

Amazon Halo Rise ialah penjejak tidur di sisi katil baharu yang disertakan dengan pelbagai penderia untuk menjejak tidur anda, dan ia tidak mempunyai mikrofon atau kamera. Video di bawah menunjukkan cara peranti berfungsi.

Halo Rise juga dilengkapi dengan lampu terbina dalam yang direka untuk membangunkan anda pada waktu pagi, dan devcie berfungsi dengan Alexa.

Halo Rise mengesan dengan tepat corak pernafasan dan pergerakan, dikuasakan oleh teknologi penderia tanpa sentuh berkuasa rendah dan pembelajaran mesin, untuk menentukan peringkat tidur anda sepanjang malam. Menggunakan algoritma tidur yang telah dilatih dan disahkan terhadap polysomnography nokturnal – piawaian emas klinikal untuk analisis tidur. Halo Rise menggunakan teknologi ambien berkuasa yang sentiasa bersedia, secara automatik memulakan sesi tidur anda apabila anda tidur tanpa butang untuk ditekan atau bateri untuk mengecas. Selepas anda bangun, anda akan menerima ringkasan tidur terperinci, termasuk graf yang menunjukkan masa yang anda luangkan dalam setiap peringkat tidur – pergerakan mata yang pantas, tidur ringan dan tidur nyenyak – bersama-sama skor tidur dan maklumat tentang persekitaran tidur anda. Ketahui lebih lanjut tentang teknologi yang menggerakkan Halo Rise di www.amazon.science.

Halo Rise baharu akan mula dijual pada akhir tahun ini dan peranti itu akan dijual pada harga $139.99, anda boleh mengetahui maklumat lanjut di pautan di bawah.

sumber Amazon

Difailkan di bawah: Berita Teknologi, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *