Android Security Patch 13 November Secara Langsung, Muat Turun Pixel OTA


Google sedang melancarkan kemas kini pertama untuk Pixel 7 dan 7 Pro hari ini dengan patch keselamatan Android 13 November, manakala senarai peranti yang disokong kini bermula dengan Pixel 4a.

Asal 11/7: 19 isu keselamatan telah diselesaikan dalam patch Android 13 November pada 11-01-2022 dan 26 tahun 2022-11-05. Kelemahan terdiri daripada sederhana hingga kritikal.

Dalam semakan keselamatan dan privasi Android terbaharunya, Google menyatakan bahawa “tiada kelemahan serius yang menjejaskan platform Android telah didedahkan secara terbuka tanpa kemas kini keselamatan atau mitigasi tersedia untuk peranti Android.” Selain itu, terdapat lonjakan 84% tahun ke tahun dalam tampung keselamatan semasa Q4 2018 berbanding tahun sebelumnya.

Siaran untuk peranti Google menyenaraikan lima pembetulan keselamatan tambahan, dengan Pixel 7 dan 7 Pro menampilkan seni bina global dan Verizon.


Kemas kini 11/8Google mengeluarkan reka bentuk baharu untuk pengendali telekomunikasi Sweden Telia selepas Pixel 7 dan 7 Pro tersedia di rantau itu.


Seperti yang dijangkakan, tiada kemas kini untuk Pixel 4 atau 4 XL bulan ini.

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *