Anthony Davis (mlaku) disetel kanggo gabung karo Lakers ana.


Los Angeles – Wong gedhe Lakers Antonius Davis bakal bali menyang lineup ing dina Rebo nglawan San Antonio Spurs sing ngunjungi, sumber La Liga marang ESPN, kajaba dheweke ngalami kemunduran sajrone pemanasan pra-pertandingan.

Sumber ujar manawa Davies bakal diwatesi nganti 20 nganti 24 menit, ngilangi cedera sikil sing nyebabake sawetara dokter ngarepake periode pemulihan wolung nganti 10 minggu. 5 1/2 minggu kepungkur dheweke ngalami fraktur spur lan reaksi stres ing sikil tengen.

Lakers 10-10 tanpa Davis, kalah karo Los Angeles Clippers 133-115, Selasa.

“Aku ora ngarep-arep apa-apa kajaba metu lan saingan,” ujare LeBron James sawise game Clippers nalika ditakoni kepiye Lakers tanpa Davis. “Ora kaya, ‘Oke, AD metu, apa sing bisa kita lakoni?'” “Sampeyan mung metu lan main game lan ndeleng apa sing kedadeyan.”

Davis rata-rata 27,4 poin ing musim iki sadurunge cedera, nalika uga ngirim sing paling apik ing karir ing rebound (12,1 saben game) lan persentase gol lapangan (59,4%), bebarengan karo rata-rata blok 2,1. .

Pelatih Lakers Darvin Hamm miwiti kanthi 5:07 ing kuartal kaping papat, Selasa, kanthi dhasar kalah karo timnya 121-103.

Iki bakal dadi pancegahan kanggo nylametake sikile kanggo gabung karo Davies ing skuad Rebo nglawan Tottenham.

“Aku nggawe keputusan eksekutif kanggo mungkasi,” Hamm nerangake. “Ngerti yen kita duwe siji game sesuk, kita kudu menehi kesempatan paling apik kanggo menang.”

Roy Hashimura, sing dituku ing kesepakatan Senin, uga bakal kasedhiya kanggo main nglawan Tottenham, miturut Hamm.



Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *