Apakah Fitbit Premium?


Fitbit ialah salah satu jenama yang paling dikenali dalam hal jam tangan pintar, dengan banyak barangan boleh pakai yang ditawarkan Sejak dilancarkan pada tahun 2007.

Fitbit ialah sebuah syarikat yang membuat produk teknologi kecergasan, dengan ramai orang mengiktiraf jenama itu berkat barisan produk boleh pakai yang berjaya.

Fitbit Premium ialah ciri yang dibangunkan oleh Fitbit yang memberikan pengguna pandangan yang lebih baik tentang data kesihatan mereka, serta memberi inspirasi kepada mereka untuk pemakanan. Ia datang sebagai lanjutan untuk platform Fitbit dan bukan keperluan untuk pengguna.

Teruskan membaca untuk mengetahui semua yang anda perlu tahu tentang Fitbit Premium.

Apakah itu Fitbit Premium

Fitbit Premium berharga £7.99 / $9.99 sebulan atau £79.99 / $79.99 setahun, walaupun ahli baharu boleh mendaftar untuk percubaan percuma selama tiga bulan.

Terdapat banyak ciri baharu yang tersedia dalam Fitbit Premium yang eksklusif untuk perkhidmatan tersebut. Salah satu daripadanya ialah Alat Tidur, yang menghantar anda cerapan yang diperibadikan ke dalam tidur anda dan memberi anda analisis skor tidur supaya anda boleh melihat tempat tidur anda memerlukan peningkatan.

Ciri Perkhidmatan Premium Fitbit
Kredit: Fitbit

Fitbit Coach juga disertakan dengan Fitbit Premium; Pengguna boleh mengakses rancangan senaman daripada video Fitbit daripada seperti PopSugar, Daily Burn dan banyak lagi. Terdapat juga pilihan latihan yang disertakan dengan langganan termasuk Yoga, Push Up Prep, Core Crush dan banyak lagi, bersama-sama dengan lebih 100 sesi latihan.

Cerapan tentang Fitbit Premium lebih maju daripada yang boleh didapati dalam antara muka biasa, di mana pengguna mendapat laporan kesihatan tentang statistik Fitbit mereka. Direka dengan pakar klinik untuk membantu pengguna mendapatkan penjagaan yang lebih diperibadikan, ia juga menyediakan pengguna dengan cara untuk meningkatkan kesihatan mereka secara keseluruhan.

Terdapat juga papan pemuka Metrik Kesihatan yang menyimpan semua data anda di satu tempat, menjadikannya mudah untuk diakses dan difahami. Ia membolehkan pengguna menjejaki kadar pernafasan, SpO2, kadar denyutan jantung dan perubahan dalam perubahan suhu kulit, dengan pemilik Fitbit Sense mendapat analisis yang tepat, minit demi minit.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *