Apple dan Best Buy sedang menangani krisis kos sara hidup dengan program serba baharuKrisis kos sara hidup telah menyukarkan membeli teknologi mahal. Tetapi Best Buy menawarkan program baharu yang diharapkan dapat membantu mereka yang bergelut untuk membeli komputer baharu.

Gergasi runcit mengumumkan Program Naik Taraf+ Naik Taraf (Dibuka dalam tab baharu), yang akan membolehkan pembeli berpotensi membiayai peningkatan kepada silikon Apple, termasuk MacBook Air dan MacBook Pro. Peserta boleh membeli komputer riba Apple baharu dan membayar dalam 36 pembayaran bulanan, sebelum memutuskan sama ada mereka mahu menaik taraf kepada model yang lebih baharu dalam pembayaran bulanan ke-37.

Sebagai contoh, untuk MacBook Air $999, setiap pembayaran dalam 36 bulan pertama ialah $19.99, dan bayaran akhir ialah $280.35. Walau bagaimanapun, jika anda memulangkan produk dan berhenti daripada program atau memutuskan untuk menaik taraf kepada model yang lebih baharu atau MacBook yang layak, Best Buy akan membuat pembayaran terakhir bagi pihak peserta.

Senarai komputer riba yang layak untuk program ini termasuk MacBook Air M1 dan M2, MacBook Pro (M2) 13-inci, MacBook Pro (M1) 14-inci dan MacBook Pro (M1) 16-inci. AppleCare+ dan beberapa aksesori juga boleh dibiayai melalui program Naik Taraf+.

Seberapa berguna ini sebenarnya?

Membiayai produk mahal dengan bayaran bulanan bukanlah konsep baharu, kerana syarikat telefon telah mempersendakan model perniagaan ini selama bertahun-tahun supaya pelanggan boleh memiliki telefon terkini di tangan mereka.

Walau bagaimanapun, konsep memperluaskan ini kepada komputer riba adalah yang baru dan ia akan menarik untuk melihat sejauh mana prestasi perisian itu.

Ini boleh memberi manfaat kepada peserta dalam beberapa cara, termasuk menjadi cara yang berpatutan untuk membeli komputer riba mahal, menyewa komputer riba selama beberapa tahun pada harga yang sangat berpatutan sebelum menyerahkannya selepas tempoh tamat, atau memastikan anda sentiasa mempunyai mesin terkini tanpa berurusan dengan semua Sisa dan perbelanjaan tambahan untuk membelinya secara normal.

Sudah tentu, Upgrade+ bukan amal dan ada mata (Dibuka dalam tab baharu) Anda perlu berfikir, oleh itu, bahawa anda perlu membuka talian kredit dengan Citizen’s Pay, atau jika anda memilih untuk menamatkan program lebih awal, anda menghadapi masalah untuk baki kos komputer riba (ini juga termasuk jika anda tidak boleh lebih lama dari segi kewangan mampu membayar bayaran tersebut).

Tetapi jika anda tahu perkara yang anda hadapi, ini adalah cara terbaik untuk mendapatkan komputer riba berkualiti pada harga yang berpatutan semasa krisis kos sara hidup.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *