Apple masih menawarkan iPad generasi ke-9 kos rendah pada harga $329


Walaupun Apple melancarkan iPad mampu milik baharu hari ini, syarikat itu masih memegang tawaran generasi ke-9, memberikan mereka yang menginginkannya, halangan yang lebih rendah untuk masuk, pada $329. Tablet telah menjadi yang terbesar untuk wang untuk beberapa lama apabila membincangkan iPads dan nampaknya masih berlaku.

IPad generasi ke-9 mempunyai paparan Retina 10.2 inci dengan lampu latar LED dan dikuasakan oleh cip A13 Bionic Apple. Selain butang Laman Utama yang mempunyai penderia Touch ID, tablet ini juga menyokong Pensil Apple generasi pertama. Memandangkan model ini mempunyai port Lightning, anda boleh mengecas Apple Pencil anda dengan mudah dengan menyambungkannya terus ke tablet anda. Dari segi hayat bateri, anda melihat sekitar sepuluh jam penggunaan dengan sekali cas. Tablet ini juga mempunyai kamera tunggal 8MP di bahagian belakang yang boleh merakam video 1080p pada 30fps dan kamera hadapan 12MP.

Walaupun model ini sudah lama, ia masih sangat berkuasa, memberikan keupayaan untuk menyambung ke papan kekunci untuk membawa produktiviti ke tahap yang baharu. IPad generasi ke-9 tersedia dalam dua warna, Space Grey dan Silver, dan pada masa ini bermula pada $329 untuk model Wi-Fi dengan storan dalaman 64GB. Terdapat juga model dengan sambungan selular yang bermula pada $459 dan juga mempunyai storan dalaman 64GB. Jika anda memerlukan lebih banyak ruang, anda sentiasa boleh menaik taraf kepada versi 256 GB.

Jika anda bernasib baik, kadangkala anda boleh mendapati harga tablet itu dikurangkan, kerana ia datang pada harga yang jauh lebih rendah daripada harga runcit Apple. Ia baru-baru ini telah didiskaunkan kepada $269 semasa jualan akses awal Amazon Prime. Nasib baik, harganya masih pada $269, jadi jika anda berminat, sekarang adalah masa yang sesuai untuk membeli.

    Apple iPad generasi ke-9 (2021)

    iPad generasi ke-9 mempunyai pemproses A13 Bionic, paparan 10.2 inci dan Touch ID.


sumber: epalSource link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *