Apple mengeluarkan iOS 16.1 beta 2


Apple mengeluarkan iOS 16.1 beta 2 kepada pembangun, beta baharu muncul selepas seminggu daripada beta sebelumnya dan membawa beberapa ciri baharu kepada iPhone.

Setakat ini, iOS 16.1 beta baharu hanya dikeluarkan kepada pembangun, dan kami juga menjangkakan keluaran beta awam baharu tidak lama lagi.

Kemas kini perisian iOS 16.1 akan membawa banyak ciri kepada iPhone yang tidak disiapkan tepat pada masanya untuk keluaran kemas kini perisian iOS 16.

Akan terdapat lebih banyak ciri yang ditambahkan pada skrin kunci dan skrin utama, dan ini telah dikemas kini untuk memudahkan anda menyesuaikan skrin utama daripada menu yang sama dengan skrin kunci.

Apple juga telah memperkenalkan ciri pengecasan kuasa bersih baharu pada iPhone, ini jelas akan berfungsi di Amerika Syarikat, anda boleh memilih ciri ini dan ia akan cuba mengecas peranti anda apabila kuasa karbon rendah tersedia.

Kini terdapat juga sokongan untuk aktiviti langsung yang akan memaparkan perkara seperti status Uber dan skor sukan pada skrin kunci dalam masa nyata, dan itu kelihatan seperti ciri yang menarik.

Satu lagi perkara baharu yang datang ke iPhone dalam iOS 16.1 ialah keupayaan untuk memadam sepenuhnya apl Wallet daripada iPhone anda.

Apple sepatutnya mengeluarkan kemas kini perisian iOS 16.1 pada bulan depan, dan kami menjangkakan lebih banyak beta sebelum keluaran akhir.

sumber epal

hak imej: Jeremy Bezinger

Difailkan Di Bawah: Apple, Apple iPhone
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *