Apple mengeluarkan iOS 16.2 dan iPadOS 16.2 beta 1


Apple mengeluarkan iOS 16.2 beta 1 untuk iPhone dan iPadOS 16.2 beta 2 untuk iPad, dan perisian itu disediakan kepada pembangun.

Keluaran itu datang sehari selepas kami menerima kemas kini perisian iOS 16.1 dan iPadOS 16.1. Versi beta baharu setakat ini hanya tersedia untuk pembangun, dan kami juga menjangkakan untuk melihat beberapa beta awam perisian itu tidak lama lagi.

Keluaran baharu iOS 16.2 beta 1 dan iPadOS 16.2 beta 1 membawakan pelbagai ciri baharu kepada iPhone dan iPad, termasuk Freeform baharu Apple, apl kerjasama merentas platform baharu.

Apl percuma boleh digunakan untuk melukis, menambah nota, lakaran dan banyak lagi, dan ia berfungsi dengan peranti iPhone, iPad dan Mac.

Kemas kini ini juga menyediakan sokongan untuk pemaparan luaran Pengurus Peringkat pada model iPad M1 dan M2, serta seni bina aplikasi rumah baharu.

Oleh itu, nampaknya iOS 16.2 dan iPadOS 16.2 baharu akan menyediakan beberapa kemas kini berguna untuk iPhone dan iPad, kerana ini adalah versi beta pertama perisian, ia akan mengambil sedikit masa sebelum kita melihat versi terakhir.

Kami boleh menjangkakan Apple akan mengeluarkan kemas kini iPadOS 16.2 dan iPadOS 16.2 baharu pada bulan November atau awal Disember, sebaik sahaja kami mendapat butiran mengenai tarikh keluaran, kami akan memberitahu anda.

Sumber MacRumors

hak imej: James Yarema

Dikategorikan di bawah: Apple, Apple iPad, Apple iPhone
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *