Apple mengeluarkan macOS 13 Ventura beta 9


Banyak beta baharu daripada Apple minggu ini, yang terbaru ialah macOS 13 Ventura beta 9 baharu untuk Mac, perisian itu telah dikeluarkan bersama iOS 16.1 beta 3 dan iPadOS 16.1 beta 4 baharu.

Perisian macOS 13 Ventura baharu membawakan pelbagai ciri baharu kepada keluarga Apple Mac, dan perisian itu dijangka dikeluarkan bersama rangkaian Mac baharu.

macOS 13 Ventura beta baharu datang seminggu selepas beta sebelumnya, dan beberapa ciri baharu yang datang kepada Mac dalam kemas kini ini termasuk Kamera Kesinambungan, Peringkat Tengah, Paparan Meja, Cahaya Studio dan banyak lagi.

Terdapat juga banyak kemas kini dan ciri baharu yang datang dalam kebanyakan apl sedia ada pada Mac anda, dan ini termasuk Safari, Mel, Peta, FaceTime dan banyak apl Apple sendiri.

Tidak semua peranti akan mendapat kemas kini, macOS 13 Ventura akan disokong oleh banyak peranti mulai 2017 dan seterusnya, dan anda boleh melihat senarai peranti yang disokong di bawah.

  • MacBook (2017 dan lebih baru)
  • Mac Mini (2018 dan kemudian)
  • Mac Pro (2019 dan kemudian)
  • MacBook Pro (2017 dan lebih baru)
  • MacBook Air (2017 dan lebih baru)
  • iMac (2017 dan kemudian)
  • iMac Pro

macOS 13 Ventura beta 9 kini tersedia untuk dimuat turun oleh pembangun, dan anda boleh mengetahui butiran lanjut di pautan di bawah. Kami juga menjangkakan untuk melihat keluaran beta awam baharu tidak lama lagi.

sumber epal

Difailkan Di Bawah: Apple, Berita Teknologi
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *