Apple ngarebut eusi VR ti Disney



jakarta

apel Aranjeunna nyarios milarian kontén VR pikeun headset Campuran Realitas (MR).Salah sahiji pausahaan ngadeukeutan pikeun nyieun eusi kanyataanana maya ieu disney.

Numutkeun laporan, headset anu dikembangkeun ku Apple sareng Sony bakal gaduh dua layar résolusi anu luhur pisan pikeun nampilkeun eusi VR, sareng sababaraha kaméra di luar headset pikeun masihan pangguna pangalaman kanyataanana nambahan.

Dinten Rebo (25 Januari 2023) Reuters ngadugikeun detikINET nyebutkeun yén salian ti ngadeukeutan Disney, Apple ogé dikabarkan bakal ngerjakeun eusi Apple TV+, anu bakal dipidangkeun dina headset engké.

MR mangrupikeun kombinasi VR sareng AR, dimana pangguna tiasa ngalaman “dunya” anu misah ti dunya nyata sapertos headset VR, tapi tetep tiasa berinteraksi sareng objék di sabudeureunana sapertos AR.

Nya, Apple sorangan nyarios bakal ngaleupaskeun headset VR dina 2023, anu mangrupikeun fokus Apple dina taun ieu. Tapi, peluncuran earphone dilaporkeun ditunda kusabab gangguan pangembangan software.

Salaku tambahan, Apple nyarios bakal ngaleupaskeun dua vérsi headset MR, vérsi premium sareng vérsi anu langkung mirah. Versi premium hargana $3,000, sedengkeun versi ékonomi hargana $1,500.

Beda utama antara dua headset nyaéta resolusi layar, anu langkung alit dina headset anggaran, sedengkeun versi premium ngagaduhan layar 4K pikeun unggal panon.

Versi premium tina headset disebutna gaduh sababaraha komponén canggih, nampilkeun chip Apple M2, chip anu sami dianggo dina garis Mac panganyarna.

Samentawis éta, dina headset anu langkung mirah, aya layar résolusi anu langkung handap, kamungkinan langkung sakedik kaméra éksternal, sareng chip anu langkung laun janten anjeun henteu peryogi kipas pendingin.

Tonton videona”Apple nyiapkeun headset realitas campuran anu hargana
[Gambas:Video 20detik]

(asj/fay)



Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *