Apple TV 4K baharu disemak


Apple melancarkan Apple TV 4K baharunya baru-baru ini, peranti itu dilengkapi dengan banyak peningkatan berbanding model sebelumnya, dan reka bentuk binaan sebahagian besarnya kekal sama.

Kami kini mendapat lebih banyak maklumat tentang Apple TV 2022 dalam video nyahkotak dan ulasan baharu daripada UrAvgConsumer.

Sebagai peringatan, Apple TV baharu didatangkan dengan beberapa ciri baharu termasuk sokongan HDR10+ dan Dolby Vision, dikuasakan oleh pemproses Apple A15 Bionic dan dilengkapi dengan storan 64GB sebagai standard.

Apple TV boleh didapati dalam dua bentuk: Apple TV 4K (Wi-Fi), yang menawarkan storan 64GB; dan Apple TV 4K (Wi-Fi + Ethernet), yang menyediakan sokongan untuk Gigabit Ethernet untuk rangkaian dan penstriman pantas, protokol jaringan untuk menyambungkan lebih banyak aksesori rumah pintar dan menggandakan ruang storan untuk apl dan permainan (128GB). Pelanggan boleh membuat prapesanan Apple TV 4K dengan Siri Remote hari ini bermula pada $129, dengan ketersediaan mulai Jumaat, 4 November.

Apple TV 2022 bermula pada $129, peranti itu turut disertakan dengan Apple Siri Remote, dan mula dijual esok, 4 November, dalam talian dan di kedai runcit Apple.

Sumber dan kredit imej: UrAvgConsumer

Difailkan Di Bawah: Apple, Berita Teknologi
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *