Apple TV 4K kini habis dijual di Amazon dengan harga $100


Hari ini hari Jumaat lagi, dan kami menuju ke hujung minggu dengan mengumpulkan diskaun terbaik. Selain daripada penjimatan kali ini, Apple TV 4K sedang dipadamkan untuk peranti baharu $100 dolar Rendah sama sekali dan peluang untuk membawa Magic Trackpad 2 terbaru Apple ke desktop macOS anda untuk $85. Kemudian dapatkan diskaun luar musim pada pengawal air Aqua HomeKit baharu Eve. Tekan lompat ke semua itu dan banyak lagi yang terkini 9to5Mainan rehat tengah hari.

Apple TV 4K pada $100 Low Ever

Selepas melihat Apple mengeluarkan versi baharu pada awal minggu ini, Amazon kini telah mula mengimbas model Apple TV 4K generasi sebelumnya bermula dengan $100 dolar untuk kapasiti 32 GB. Turun daripada tag harga asalnya $179, tawaran hari ini menawarkan harga terendah sepanjang masa baharu pada $9 kurang daripada yang kami nyatakan sebelum ini — itu juga kurang $29 daripada apa yang anda akan bayar untuk model yang lebih baharu. Ini mungkin bukan himpunan tvOS terbaharu, tetapi Apple TV 4K tahun lepas masih menawarkan beberapa ciri menonjol untuk rombakan teater rumah pada harga ini.

Dikuasakan oleh cip A12 Bionic, anda akan dapat menikmati main balik HDR 4K dengan Dolby Vision melalui port HDMI 2.1 bersama-sama dengan Wi-Fi 6 dengan sambungan Ethernet. Sudah tentu terdapat semua akses biasa kepada semua perkhidmatan penstriman popular, serta sokongan untuk rumah pintar Apple Arcade dan Thread. Apatah lagi ciri penentukuran skrin baharu yang memastikan kandungan kelihatan terbaik. Selain itu, anda juga akan mendapat Siri Remote yang direka bentuk semula. Lihat dengan lebih dekat liputan hands-on kami.

Bawa Magic Trackpad 2 terbaharu Apple ke desktop macOS anda

Woot kini memperkenalkan Apple Magic Trackpad 2 untuk $85. Anda akan membayar $129 secara tetap untuk tambahan itu, dengan Tawaran Hari Ini menyediakan penjimatan $44 untuk diskaun pertama anda sejak Ogos lalu. Ini juga sepadan dengan diskaun terbaik tahun ini.

Sama ada anda ingin mengubah keseluruhan MacBook anda menjadi lebih desktop tanpa melepaskan pad jejak terbaik dalam kelas Apple atau hanya perlu menaik taraf daripada Magic Mouse yang disertakan dengan M1 iMac, diskaun hari ini jarang berlaku. peluang seperti yang anda akan dapati. Bersama-sama dengan semua ciri berbilang sentuhan yang disertakan dalam macOS, ini menampilkan permukaan kaca tepi ke tepi dan sokongan Force Touch untuk menavigasi Mac atau iPad anda. Ia mengecas semula melalui Lightning, dan termasuk kabel USB-C yang ditenun ke dalam kotak.

Pengawal Air Aqua HomeKit Baharu Hawa dengan Benang Mencecah $130

Amazon kini menawarkan Pengawal Air Eve Aqua Smart HomeKit dengan Benang untuk $130. Tawaran hari ini biasanya datang pada $150, yang merupakan salah satu diskaun pertama yang kami lihat sejak pelancarannya awal tahun ini dengan penjimatan $20. Ini sepadan dengan paras terendah sepanjang masa dan merupakan yang terbaik yang pernah kami lihat sejak Ogos. Dihimpun dalam reka bentuk yang diperbaharui, Eve Aqua berusaha untuk mengautomasikan penyiram atau keran luaran dengan bantuan Siri. Selain integrasi HomeKit biasa yang kami lihat daripada jenama, terdapat juga ketersambungan Benang. Kali ini, casis yang dinaik taraf mempunyai penyambung pili kuprum dan injap magnet untuk ketahanan dan perlindungan yang lebih baik daripada kebocoran. Selami liputan pelancaran kami untuk melihat dengan lebih dekat apa yang diharapkan.

Tawaran Perniagaan Terbaik

9to5Mac Ia juga memantau tawaran pertukaran terbaik pada iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch dan banyak lagi setiap bulan. Pastikan anda menyemak tawaran penggantian terbaik bulan ini apabila anda memutuskan sudah tiba masanya untuk menaik taraf perkakasan anda. Atau teruskan terus kepada rakan dagangan kami jika anda ingin mengitar semula, berdagang atau menjual peralatan terpakai anda untuk wang tunai dan sokongan. 9to5Mac Sepanjang jalan!

Langgan 9to5Mainan Saluran YouTube untuk semua video terkini, ulasan dan banyak lagi!

Ulasan Fon Kepala Alienware AW920H: Wayarles, ANC dan Bluetooth dengan Belanjawan? [Video]

Kajian Logitech Astro A30: Adakah ia alat dengar permainan terakhir yang anda perlukan? [Video]

Ulasan: WD_BLACK SN850X ialah SSD terpantas setakat ini pada 7,300MB/s [Video]

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Mac di YouTube untuk lebih banyak berita Apple:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *