Audio-Technica menghidupkan semula pemain CD Sound Burger mudah alih yang popular


Audio-Technica telah mengumumkan pengembalian meja putar Sound Burger, dengan keluaran baharu pertama dalam hampir 40 tahun.

Untuk meraikan ulang tahun ke-60 syarikat itu, mereka membawa pemain itu kembali sebagai AT-SB2022 dengan reka bentuk ikonik yang sama tetapi dengan ciri baharu yang ditujukan kepada peminat vinil kontemporari.

Pemain mudah alih edisi terhad kini termasuk bateri litium 12 jam yang dicas semula melalui kabel USB-C, sambungan Bluetooth untuk menyambung kepada pembesar suara wayarles pilihan anda (melalui Bluetooth 5.2), serta kabel audio RCA.

Masih pada terasnya ialah cakera berputar dipacu tali pinggang dengan plat aluminium. Ia mempunyai motor DC dengan prapenguat terbina dalam, masih memainkan kedua-dua 33-1/3 dan 45 RMP (dengan penyesuai) dan mempunyai stylus yang boleh diganti.

Ia akan berharga $199 / £200 / €229, dan menjalankan edisi terhad bermakna ia mungkin melalui unsur penguntit memandangkan kegemaran lama yang asal.

Bunyi teknikal sb2022 burger bunyi

Ia akan menjadi pemain yang hebat untuk seseorang yang menceburi bidang vinil, yang tidak mengambil berat tentang memiliki meja putar paling canggih di pasaran dan sudah mempunyai pembesar suara wayarles yang baik di rumah.

Ia juga akan menggoda untuk seseorang seperti saya, yang banyak bekerja di pejabat rumah dan mempunyai meja putar dipasang di tempat lain di apartmen. Saya hanya dapat melihat diri saya memilih beberapa rekod untuk hari itu, membawanya ke pejabat dan menutup diri saya untuk tarikh akhir lapan jam.

Burger Bunyi telah diterbitkan semula tanpa henti selama bertahun-tahun, jadi adalah idea yang baik untuk membawa semula yang asal ke blok. Ia tidak mungkin mencabar senarai meja putar terbaik kami, tetapi ia boleh menjadi yang paling menyeronokkan.

Audio-Technica ialah penghantaran yang menjanjikan menjelang akhir bulan, dan tersedia untuk prapesanan sekarang. Adakah anda akan mengunyah burger bunyi dalam beberapa bulan akan datang? Beritahu kami tentang Trustedreviews di Twitter.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *