Bagaimana untuk menonton Everton vs Man United: Adakah perlawanan Ahad secara langsung di TV?Bagaimana untuk menonton perlawanan Everton vs Man United: Kami tidak menonton banyak perlawanan petang Ahad dalam Liga Perdana, begitu juga perlawanan Everton vs Man United secara langsung di TV di UK? Bolehkah anda menstrim permainan dalam talian?

Liga Perdana berlangsung pada petang Ahad dengan perlawanan berlangsung dari 2:00 petang hingga 9:00 malam waktu UK. Perlawanan terakhir hari ini akan menyaksikan Everton menerima kunjungan Manchester United di Stadium Merseyside.

Pasukan Frank Lampard akan berkhayal tentang peluang mereka dalam hal ini, selepas meraih dua kemenangan lompatan untuk bergerak ke tengah jadual. The Toffees telah bermain dengan baik di tempat sendiri untuk beberapa waktu dan penyerang bintang Dominic Calvert-Lewin mungkin boleh didapati.

Bagi United? Ia telah menjadi beg bercampur kebelakangan ini. Empat kemenangan berturut-turut menyaksikan harapan Eric Ten Hag akan membuat kemajuan pesat dalam memastikan United kembali ke saingan di tangga teratas. Bagaimanapun, perlawanan derby 6-3 yang sederhana menentang Manchester City hujung minggu lalu membawa realiti kepada penyokong United.

Walau bagaimanapun, Goodison Park dari segi sejarah telah menjadi tempat memburu yang menggembirakan untuk Manchester United. Sekurang-kurangnya ia adalah pada hari Sir Alex Ferguson, apabila Everton terlalu gembira untuk memaksa, selagi United mengekalkan Liverpool dalam kebuntuan. Walau bagaimanapun, itu cerita lain untuk masa yang lain.

Kami akan mengikuti aksi itu pada hari penuh aksi dalam Liga Perdana, yang juga menyaksikan Liverpool bergelut mengatasi jadual perlawanan Arsenal (4:30 petang). Berikut ialah cara menonton Everton lwn Man United di TV terbaik, telefon pintar terbaik atau komputer riba terbaik anda di rumah.

Tarikh sepak mula Everton lwn Manchester United

Perlawanan Everton vs Man United bermula pada pukul 7:00 malam waktu UK pada hari Ahad 9 Oktober. Perlawanan itu akan berlangsung di Goodison Park di Merseyside.

Adakah Everton vs Man United secara langsung di TV?

Walaupun masa pelancaran yang ganjil, permainan ini akan ditayangkan di TV di UK. BT Sport ialah tempat untuk anda. Liputan bermula pada 6:30 petang waktu UK di BT Sport 1 dan anda boleh menonton dalam 4K di BT Sport Ultimate.

Anda memerlukan langganan BT Sport yang aktif untuk menonton permainan. Anda boleh memesan melalui pembekal TV anda, atau anda boleh membeli pas bulanan untuk menstrim permainan dalam talian pada pelbagai peranti. Ia berharga £25 sebulan dan tiada kewajipan supaya anda boleh membatalkan apabila anda mahu.

Bagaimana untuk mendengar Everton vs Man United secara percuma

Jika anda tidak dapat menonton secara langsung, penduduk UK boleh menonton melalui strim audio langsung percuma TalkSport dari Everton lwn Man United. Liputan langsung bermula pada 6:00 petang waktu UK.

Tonton dengan selamat dengan VPN

Jika anda menonton strim sukan secara langsung dalam talian dengan kerap, anda boleh meningkatkan privasi dalam talian anda dengan Rangkaian Peribadi Maya (VPN). Ini berfungsi dengan menyembunyikan alamat IP anda daripada kemungkinan pencerobohan dan penipu. Anda boleh membaca panduan kami untuk VPN terbaik sebelum menstrim permainan. Jika anda sedang mencari VPN yang selamat dan terjamin, kami mengesyorkan Kaspersky VPN Secure Connection untuk menstrim sukan terbaik.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *