Bagaimana untuk menonton House of the Dragon Episod 9 secara percuma di UKEpisod terakhir House of the Dragon Musim Pertama kini tersedia untuk ditonton di UK, dan secara percuma jika anda layak untuk percubaan.

Jika anda tidak pernah mendengar tentang House of the Dragon sebelum ini, ia adalah Game of Thrones spin-off, ditetapkan kira-kira 200 tahun sebelum orang-orang seperti Jon Snow dan Daenerys Targaryen melancarkan perang di Westeros.

House of the Dragon mengikuti keluarga Targaryen dan kawalan mereka terhadap Takhta Besi. Bintang terkenal termasuk Paddy Considine, Matt Smith, Emma Darcy.

Episod sembilan, yang juga merupakan penyertaan kedua terakhir dalam musim ini, dipanggil The Green Council. akan menyusul daripada *makluman spoiler* Raja Viserys meninggal dunia, dengan Alicent merancang untuk merampas mahkota daripada pewaris sebenar Rhaenyra.

Bagaimana untuk menonton House of the Dragon Episod 9

House of the Dragon Episod 9 pada asalnya disiarkan 2 pagi waktu UK pagi ini. Jangan risau jika anda terlepas, kerana ia juga boleh ditonton di Sky Atlantic nanti Hari ini pukul 9 malam waktu UK.

Sama seperti Game of Thrones, House of the Dragon dicipta oleh HBO. Tiada saluran HBO di UK, jadi Sky memiliki hak penyiaran sebaliknya.

Ini bermakna setiap episod House of the Dragon boleh ditonton di Sky Atlantic di saluran 108. Anda memerlukan langganan Sky untuk mengakses saluran ini, sama ada melalui Sky Q atau Sky Glass.

Walau bagaimanapun, terdapat pilihan lain, di mana anda juga boleh menonton House of the Dragon atas permintaan melalui SEKARANG. Anda memerlukan langganan keahlian Hiburan, yang termasuk Sky Atlantic, tetapi kosnya hanya £9.99 sebulan, dan anda boleh membatalkannya pada bila-bila masa kerana ia adalah kontrak boleh diperbaharui.

Jika anda belum melanggan NOW sebelum ini, anda akan dapat memanfaatkan percubaan percuma selama 7 hari untuk menonton House of the Dragon tanpa membelanjakan sesen pun. Anda boleh mendaftar SEKARANG di sini.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *