Bagaimana untuk menonton Real Sociedad vs Man United: Bolehkah United mengungguli kumpulan Liga Europa?Bagaimana untuk menonton Real Sociedad vs Man United: United menuju ke Sepanyol untuk mengejar tempat teratas dalam kumpulan Liga Europa. Berikut ialah cara menonton di TV dan dalam talian

United sebahagian besarnya tidak cacat dalam peringkat kumpulan Liga Europa dengan 4 kemenangan daripada 5 perlawanan setakat ini. Masalahnya ialah saingan malam ini, Real Sociedad telah memenangi kesemua lima, termasuk kemenangan di Old Trafford pada awal musim ini.

United mesti menang di San Sebastian dengan dua atau lebih gol jelas jika mereka mahu memperbaharui Sociedad dan teratas Kumpulan E dalam Liga Europa.

Jika mereka gagal berbuat demikian, ia akan menjadi playoff menentang pasukan yang bermain dalam Liga Juara-Juara buat kali ketiga bersama United, ketika mereka berusaha untuk mara dalam Liga Europa selepas mara ke final dua tahun lalu.

Kami akan mengikuti siaran langsung malam mewah Liga Bola Sepak Eropah, yang turut menyaksikan penyertaan Arsenal dan West Ham. Berikut ialah cara menonton Real Sociedad lwn Man United di TV terbaik, telefon pintar terbaik atau komputer riba terbaik anda di rumah.

Tarikh sepak mula Real Sociedad lwn Man United

Real Sociedad vs Man United bermula pada 5:45 petang waktu UK pada hari Khamis 3 November. Perlawanan itu akan diadakan di Stadium Anoeta di San Sebastian, Sepanyol. Jika anda sukakan sedikit bola sepak, kami sedia membantu anda.

Bagaimana untuk menonton Real Sociedad vs Man United di TV dan dalam talian

Sekali lagi, BT Sport ialah rumah liputan Liga Eropah di UK. Perlawanan Real Sociedad vs Man United kini berlangsung di BT Sport 1. Ia juga disiarkan di laman web dan aplikasi BT Sport.

Anda memerlukan langganan BT Sport yang aktif untuk menonton permainan. Anda boleh memesan melalui pembekal TV anda, atau anda boleh membeli pas bulanan untuk menstrim permainan dalam talian pada pelbagai peranti. Ia berharga £25 sebulan dan tiada kewajipan supaya anda boleh membatalkan apabila anda mahu.

Tonton dengan selamat dengan VPN

Jika anda menonton strim sukan secara langsung dalam talian dengan kerap, anda boleh meningkatkan privasi dalam talian anda dengan Rangkaian Peribadi Maya (VPN). Ini berfungsi dengan menyembunyikan alamat IP anda daripada penggodam dan penipu. Anda boleh membaca panduan kami untuk VPN terbaik sebelum menstrim permainan. Jika anda sedang mencari VPN yang selamat dan terjamin, kami mengesyorkan Kaspersky VPN Secure Connection untuk menstrim sukan terbaik.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *