Berikan wajah baharu Galaxy Z Fold 4 dan Galaxy Z Flip 4 anda dengan kertas dinding siri Galaxy W23 ini


Galaxy W23 dan Galaxy W23 Flip eksklusif China didatangkan dengan sepasang kertas dinding baharu yang anda tidak dapat pada Galaxy Z Fold 4 dan Galaxy Z Flip 4.


Samsung menghantar set kertas dinding baharu dengan semua peranti utamanya. Versi boleh lipat terbaharunya, Galaxy Z Fold 4 dan Galaxy Z Flip 4, didatangkan dengan pelbagai jenis kertas dinding statik dan dinamik, termasuk kertas dinding untuk mod DeX, skrin utama dan luaran pada Galaxy Fold 4, malah skrin penutup pada varian Flip 4. datang eksklusif China bagi telefon pintar ini juga disertakan dengan set kertas dinding yang sama, tetapi Galaxy W23 dan Galaxy W23 Flip menyertakan sepasang kertas dinding tambahan yang anda tidak dapat pada varian global. Kami dapat mengekstrak kertas dinding ini daripada perisian tegar dan kini anda boleh memuat turunnya untuk Galaxy Z Fold 4 atau Galaxy Z Flip 4 anda dengan mengikuti pautan di bawah.


Kertas Dinding Samsung Galaxy W23 dan Galaxy W23 Flip

Model terbaharu dalam siri W eksklusif Samsung di China menampilkan satu kertas dinding khusus peranti untuk setiap kategori. Galaxy W23 termasuk kertas dinding statik tambahan untuk skrin utama, kertas dinding langsung baharu, kertas dinding baharu untuk mod DeX dan kertas dinding baharu untuk skrin penutup. Semua ini, kecuali untuk kertas dinding langsung, juga memberikan anda alternatif yang kelihatan gelap. Galaxy W23 Flip juga menawarkan bilangan kertas dinding yang sama, tetapi ia disertakan dengan kertas dinding skrin penutup tambahan dan tiada latar belakang untuk mod DeX. Anda boleh melihat kertas dinding statik dalam galeri di bawah.

Jika anda menyukai kertas dinding ini dan ingin mendapatkannya untuk Galaxy Z Fold 4 atau Galaxy Z Flip 4 anda, anda boleh memuat turun fail resolusi penuh daripada pautan berikut.

Kertas dinding Samsung Galaxy W23 || Kertas Dinding Samsung Galaxy W23 Flip

Kertas dinding statik adalah dalam format WEBP dengan peleraian yang berbeza-beza, bergantung pada tujuan penggunaannya. Sebaliknya, kertas dinding langsung tersedia sebagai video MP4 dan anda boleh menyemaknya dalam video YouTube yang dibenamkan di bawah. Jika anda tidak pasti cara menggunakan kertas dinding langsung, lihat panduan kami tentang cara menetapkan video sebagai kertas dinding langsung pada Android untuk mendapatkan arahan.

Apakah pendapat anda tentang kertas dinding Galaxy W23 dan Galaxy W23 Flip ini? Bolehkah anda memuat turunnya untuk Galaxy Z Fold 4 atau Galaxy Z Flip 4? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *