Biasiswa Sky Up Tech menyokong belia


Sky telah mengumumkan pelancaran Sky Up Tech Grants baharu yang direka untuk menyokong golongan muda dan syarikat itu melabur £220,000 ke dalam program tersebut. Ini adalah sebahagian daripada dana £10 juta Sky untuk menangani ketidaksamaan digital.

Inisiatif baharu ini direka untuk membantu golongan muda berumur 16-25 untuk hidup berdikari selepas meninggalkan sistem penjagaan.

Golongan muda yang memanfaatkan program ini akan mendapat Sky Broadband percuma sehingga 18 bulan, pakej teknologi yang merangkumi komputer riba, beg galas, perisian dan pen digital aktif. Mereka juga akan mendapat akses kepada acara khas yang memfokuskan pada kemahiran, kesejahteraan dan kerjaya.

Sky hari ini mengumumkan pelancaran inisiatif Sky Up Tech Grants dengan pelaburan sebanyak £220,000 untuk menyediakan peralatan dan sambungan kepada golongan muda untuk mendapatkan dalam talian.

Inisiatif ini secara khusus bertujuan untuk membantu golongan muda berumur 16-25 untuk hidup berdikari selepas meninggalkan sistem penjagaan. Ia merupakan sebahagian daripada Sky
Matlamat bercita-cita tinggi untuk menangani ketidaksamaan digital dan memberikan sokongan kepada suku juta orang yang dikecualikan secara digital melalui dana £10 juta.

Dengan Geran Teknologi Sky Up, Sky menyasarkan untuk menyokong beribu-ribu orang muda yang meninggalkan penjagaan dengan memberi mereka geran individu yang termasuk peranti teknologi peribadi yang dimuatkan dengan perisian berkaitan, sambungan internet melalui Sky dan akses kepada latihan kemahiran.

Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai Biasiswa Sky Up Tech baharu di laman web Sky di pautan di bawah.

Sumber Syurga

Difailkan di bawah: Berita Teknologi, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *