C10 Galaxy Ontwerp Gelekte, Dual-camera Installeert

Posted on

Enige tijd geleden Samsung heeft verrijkt de Galaxy lijn C door de presentatie van C9 Galaxy Pro is officieel in de Indonesische markt. Ondersteund door relatief hoge hardware specs, wordt de smartphone aangeboden tegen een prijs Rp6.999.000. Samsung begraven leeuwebek 653 octa-core processor, 6 GB RAM en een interne capaciteit van 64 GB opslag.

Nu is er een nieuw lek van een opvolger C9 Pro en Samsung gaf de naam Galaxy C10. Lek, heeft deze smartphone is uitgerust met een 660 Snapdragon processor die is een opvolger van de Snapdragon 653. Het kan worden gezegd, ondersteuning van de nieuwe processor heeft een meer krachtige prestaties. Omdat de AnTuTu scoorde Snapdragon 660 hoger is dan 100 duizend punten.

Niet alleen lekken op de embedded processor, zal de Galaxy C10 ontworpen door Samsung gekleurd zijn metalen behuizing met een verband Rose Gold. Er zijn ook drie antennes aan de boven- en onderkant van de typische C9 Pro. Extra ondersteuning is de belangrijkste camera en dubbele LED-flitser aan de achterkant van de smartphone.

Het zien van de C10 Galaxy gelekte beelden circuleren op het internet, zal Samsung een grote dual-camera verticaal te zetten. Daarnaast, Samsung zal ook de aan-uitknop te zetten aan de rechterkant van het apparaat. Afgaande op de vorige C Galaxy lijn, kan de Galaxy C10 een 6 inch schermafmetingen nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *