Cara menonton House of the Dragon Episod 10: Tonton epilog semasa ia ditayangkanCara menonton kesudahan House of the Dragon: The Game of Thrones spin-off telah mencapai penghujung pertamanya pada musim yang berapi-api. Begini cara untuk menikmati episod terakhir semasa ditayangkan di TV dan dalam talian.

House of the Dragon nampaknya telah menjadi lebih baik apabila siri ini diteruskan dan kepentingannya meningkat. Kini tiba masanya untuk penamat, kerana kita akan dapat menilai Musim 1 secara keseluruhan.

Pertunjukan yang kelihatan seperti persembahan yang jinak pada masa-masa tertentu, terutamanya berbanding dengan kesibukan GoT, telah meningkat dalam beberapa minggu kebelakangan ini dan kini kelihatan seperti segala-galanya berada dalam barisan pada akhir malam Ahad musim pertama.

Jika anda belum menonton sembilan episod pertama, ambil amaran bahawa terdapat beberapa spoiler di hadapan…

Episod 9 House of the Dragon adalah yang paling penting setakat ini. Raja Viserys telah mati dan reformasi telah berlaku dan mahkota telah dicuri. Anak lelakinya yang tidak mahu dan tidak mampu, Aegon (kini Aegon II) berada di The Iron Throne selepas pengumuman kematian Virserys pada mulanya disalah tafsir dan kemudiannya dieksploitasi oleh pihak yang berminat yang setia kepada balu baharu Ratu Alicent.

Tidak semua orang di King’s Landing membengkokkan lutut. Pada penghujung Episod 9, Puteri Raines dan naga besarnya yang gergasi merempuh upacara pertabalan. Helah Dracarys ol’ boleh menarik dan menghapuskan banyak daripada mereka, tetapi ia benar-benar membakarnya.

Bagi waris yang berhak, Puteri Rainera, hak kesulungannya telah dicuri. Dia dan suaminya Daemon dan anak-anak mereka dari pelbagai perkongsian (termasuk mereka sendiri) terselit di Dragonstone tanpa mengetahui perkembangan itu. Sehingga kini…

Kami tidak mendengar dari pihak keluarga ini dalam Episod 9, tetapi kami berada dalam Episod 10. Puteri Raines tiba di Dragonstone untuk mengumumkan: “Hijau akan datang untuk anda, Rainera, dan untuk anak-anak anda.”

Anda boleh menonton pratonton rasmi Musim 1 Episod 10 dalam treler di bawah.

Bagaimana untuk menonton kesudahan House of the Dragon

House of the Dragon dicipta oleh HBO di Amerika Syarikat dan seperti biasa mereka mempunyai dib Sky Atlantic di UK yang bermakna anda memerlukan langganan Sky untuk menonton. Jika anda sudah melanggan Sky Q atau Sky Glass, sebagai contoh, anda boleh Sky Atlantic di saluran 108.

Anda juga boleh mendaftar untuk menonton semua episod tanpa komitmen yang panjang terima kasih kepada perkhidmatan penstriman Sky NOW. Sky Atlantic datang sebagai sebahagian daripada keahlian Now Entertainment, iaitu hanya £9.99 sebulan. Pelanggan baharu mendapat percubaan tanpa had selama 7 hari dan anda boleh mendaftar untuk Sekarang di sini.

Berita baik untuk British ialah mereka tidak perlu mengambil risiko spoiler, kerana epilog juga disiarkan pada masa yang sama dengan AS. ini 2 pagi waktu UK pada pagi Ahad 23 Oktober.

Sama seperti zaman dahulu dalam Game of Thrones! Episod 1-9 kini tersedia atas permintaan di platform Sky atau NOW. Selain penyiaran serentak, anda boleh menonton Petang Isnin jam 9 malam di Sky Atlantic.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *