Cara United Airlines menggunakan iPhone + iPad untuk keselamatan, kelewatan dan banyak lagi


Apple telah menerbitkan “kisah kejayaan” baharu di laman web Apple at Worknya, mempromosikan perkongsian dengan United Airlines. Apple berkata United Airlines telah menggunakan iPhone dan iPad untuk semua 85,000 pekerjanya, menjadikan mereka “mudah alih sepenuhnya dan memperkasakan untuk menjadi lebih cekap.” Terdapat beberapa statistik hebat tentang cara perkongsian ini membantu pekerja, penumpang dan banyak lagi…

Apple berkata:

United Airlines menghubungkan berjuta-juta orang ke tempat dan detik yang paling penting. Syarikat memahami bahawa pekerjanya adalah kunci untuk membuat hubungan ini. Dengan iPhone dan iPad, kesemua 85,000 pekerja United mudah alih sepenuhnya dan diperkasakan untuk menjadi lebih cekap — menjadikan tugasan lebih mudah untuk diselesaikan, lebih mudah disambungkan dan menjadikan perjalanan lebih menyeronokkan untuk pelanggan.

Kakitangan United sedang berfikir bersama dalam membangunkan aplikasi iPad dan iPhone tersuai, menunjukkan kepercayaan United bahawa penyatuan adalah pemacu inovasi. Ini telah membolehkan pekerja merangka penyelesaian baharu untuk menambah baik perjalanan dan mengutamakan perkhidmatan pelanggan.

Menurut statistik yang diterbitkan oleh Apple, penggunaan baharu 120,000 peranti Apple ini kepada pekerja United Airlines telah menjimatkan 13 juta minit kelewatan penumpang. Ia mewakili hubungan 10 tahun antara kedua-dua syarikat untuk “inovasi berterusan dengan produk dan perkhidmatan Apple.”

Apple mempunyai beberapa butiran tentang cara pekerja United Airlines menggunakan iPhone dan iPad baharu mereka:

  • Dengan kecekapan yang dipertingkatkan, United telah dapat mengurangkan bilangan ejen berlepas yang diperlukan bagi setiap penerbangan daripada dua kepada satu, tanpa menjejaskan perkhidmatan pelanggan.
  • Kelulusan digital bagi dokumen pengeluaran penyelenggaraan pada iPad membantu mengelakkan kelewatan pada 4,386 penerbangan dan menyelamatkan 684,000 penumpang setiap tahun daripada kelewatan.
  • Aplikasi United Tech yang berdedikasi menghapuskan pergantungan juruteknik pada kertas, mengurangkan masa penyelenggaraan sebanyak lapan minit setiap perjalanan dan menjimatkan satu juta keping kertas setiap bulan.

Anda boleh mendapatkan butiran penuh hubungan antara Apple dan United Airlines di tapak web Apple di sini. Terdapat juga beberapa kisah kejayaan daripada syarikat lain juga.

Kami telah pergi jauh sejak Apple menjadi gila di United Airlines kerana mendedahkan butiran tentang jumlah wang yang dibelanjakan Apple untuk United Flights setiap tahun.

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Mac di YouTube untuk lebih banyak berita Apple:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *