Ciri Apple Watch Ultra akan tersedia lewat tahun ini


Apple Watch Ultra akhirnya di sini. Malangnya, tidak semua ciri yang akan menjadikan peranti ini alat yang sempurna untuk pengguna sukan ekstrem sebenarnya wujud. Kami telah mengumpulkan semua fungsi yang dijanjikan Apple tetapi akan mengambil sedikit masa untuk dibawa kepada pelanggan Apple Watch Ultra.

jalan lumba: Salah satu ciri paling menarik yang dipamerkan semasa acara “Far Out” ialah keupayaan untuk berlumba dengan diri sendiri semasa senaman larian luar. Apple mengatakan bahawa ciri ini akan datang lewat tahun ini dan akan membantu anda berlatih dengan sebaik mungkin. Ia akan tersedia kepada pengguna Apple Watch Series 4 dan lebih baru.

Apl Oceanic+: Jika anda bercadang untuk menyelam skuba sehingga 40 meter, anda perlu menunggu apl Oceanic+ selesai. Apple telah bekerjasama dengan Huish Outdoors untuk menjadikan Apple Watch Ultra sebagai komputer berkebolehan menyelam. Tersedia kemudian pada musim luruh ini, apl ini memperkasakan algoritma penyahmampatan Bühlmann dan termasuk carta selam, tolok selam yang mudah dibaca, amaran visual dan sentuhan, had penyahmampatan, kadar pendakian dan arahan berhenti keselamatan.

Tetapan kuasa rendah baharu: Apple Watch Ultra sebenarnya meningkat sehingga 36 jam semasa penggunaan biasa. Dengan tetapan kuasa rendah baharu lewat tahun ini, ia sesuai untuk pengalaman berbilang hari kerana hayat bateri yang dilanjutkan boleh mencapai sehingga 60 jam.

Perayauan Antarabangsa: Satu lagi ciri menarik Apple Watch – akan datang tidak lama lagi terima kasih kepada watchOS 9 – ialah keupayaan untuk menggunakan jam tangan anda di mana-mana negara berkat perayauan antarabangsa. Apple berkata ia telah bekerjasama dengan 30 pembawa, tetapi ciri ini masih belum berfungsi dengan betul untuk pengguna mencuba.

terkandung

Ini adalah beberapa ciri yang akan menjadikan Apple Watch Ultra lebih berguna dalam masa terdekat. Jadi sekarang, apakah pendapat anda tentang peranti baharu ini dan apakah rancangan anda untuk melakukannya? Jangan lupa untuk berkongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.

Baca lebih lanjut:

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Mac di YouTube untuk lebih banyak berita Apple:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *