Discord mendapat integrasi YouTube rasmi bersama dengan pelan Nitro $2.99


Discord telah lama dikenali sebagai platform komunikasi terbuka dengan banyak penyepaduan untuk pemain dan rakan. Kini, nampaknya tontonan YouTube disokong secara rasmi dalam Discord dengan ciri baharu yang dipanggil “Aktiviti”. Selain itu, Discord menawarkan pelan Nitro Basic baharu untuk hanya $2.99.

Di bawah tab Aktiviti serba baharu Discord, anda kini boleh meneroka beberapa pilihan tambahan untuk menyertai rakan dalam desktop atau apl web. Satu pilihan sedemikian ialah keupayaan untuk memainkan video YouTube dalam panggilan audio atau video.

Pengguna akan dapat menuju ke bahagian Discord baharu dan memilih YouTube Tonton Bersama, yang membolehkan mereka beratur video dan memainkannya di kedua-dua hujungnya. Walaupun banyak tapak web menganjurkan pesta rancangan YouTube untuk rakan yang ingin melepak, pilihan baharu Discord ialah alternatif rasmi yang hebat.

Selain YouTube, Discord juga telah menambahkan beberapa permainan lain pada tab Aktiviti, dengan Putt Party dan YouTube adalah percuma. Terdapat banyak tajuk lain yang boleh anda mainkan dengan rakan anda, walaupun anda perlu menjadi ahli Discord Nitro untuk mengaksesnya. Hos yang memulakan aktiviti mestilah ahli aktif, manakala mereka yang menyertai boleh bermain secara percuma. Menonton YouTube ialah aktiviti percuma dalam Discord.

Di atas kategori Nitro Discord, syarikat itu menambah pilihan lain untuk mereka yang mahukan lebih banyak ciri tetapi tidak mahu komited kepada $9.99 sebulan. Discord menawarkan langganan baharu kepada Nitro Basic, yang memberi anda beberapa faedah dengan hanya $2.99. Inilah yang anda dapat:

  • emoji tersuai
  • pelekat tersuai
  • lencana nitro
  • Kertas dinding video tersuai
  • Sehingga 50MB perkongsian fail

Kelebihan besar di sini ialah keupayaan pemesejan yang dipertingkatkan dengan saiz fail 50MB. Pengguna Discord percuma sangat terhad apabila memuat naik imej dalam sembang, dan yuran bulanan $2.99 ​​lebih boleh dilakukan untuk sesetengah orang. Bersama-sama dengan penyepaduan YouTube Discord baharu, kemas kini terbaharu apl membawa beberapa perubahan yang menarik.

Lagi di YouTube:

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *