Ditaja oleh: BLUETTI AC500 mengumpulkan $5J crowdfunding di Indiegogo dalam masa 2 minggu


BLUETTI, peneraju dalam sistem penyimpanan tenaga bersih, baru-baru ini melancarkan inisiatif pendanaan ramai di Indiegogo untuk produk perdana terbaharunya AC500.

Pada masa penulisan, BLUETTI telah mengumpulkan $5 juta dalam dua minggu di bawah tajaan lebih 1,300 penyokong. Crowdfunding dijangka mencapai rekod tertinggi pada penghujung 15 Oktober 2022.

Regangkan matlamat dan hadiah

BLUETTI AC500 telah menerima rangsangan besar, menghasilkan $2 juta dalam tujuh jam pertamanya. Sebagai tindak balas kepada keghairahan, BLUETTI telah menetapkan matlamat lanjutannya tidak lama lagi. Apabila pembiayaan mencapai nilai berikut, penyokong akan mendapat beberapa hadiah secara percuma. Ini termasuk:

  • $6 Juta: Secawan kopi perjalanan
  • $8 Juta: Baju Biru
  • $10 juta: Waranti lanjutan 1 tahun (jumlah 4 tahun)
  • $12 juta: Waranti lanjutan 2 tahun (jumlah 5 tahun)
  • Memandangkan $4 juta sekarang, kabel pengecas USB-C 100W tersedia untuk setiap penggalak.
Iklan BLUETTI AC500

peluang terhad

Harga BLUETTI AC500 pada Indiegogo digredkan dan diselaraskan dari semasa ke semasa. Oleh kerana kuota jualan yang terhad, pesanan awal dibuat, lebih tinggi harga, lebih baik. Terdapat diskaun pada Indiegogo antara 40% hingga 13%. Selain itu, kos penghantaran dan cukai penggunaan dikecualikan untuk penyokong dari AS dan Jepun. Orang yang melihat dan merebut peluang akan mendapat manfaat daripada harga pembelian awal.

Dengan reka bentuk modular, penjana solar 5000W ini membolehkan pengguna meningkatkan kuasanya kepada 18,432Wh (disambungkan kepada bateri 6*B300S) untuk memenuhi keperluan yang berbeza. Dicirikan oleh fungsi pengikatan fasa belahan, dua

Unit AC500 boleh digabungkan untuk menjana kuasa keluaran 10kW yang besar apabila disepadukan ke dalam grid rumah (Kit Integrasi Rumah turut ditambahkan pada jualan ini), menjadikannya sandaran rumah yang boleh dipercayai untuk gangguan bekalan elektrik yang tidak dijangka, seperti pemadaman elektrik baru-baru ini di Bullhead Bandar, yang menyebabkan hampir 40,000 penduduk dalam kegelapan.

BLUETTI AC500

Penangkap solar 420W ini ialah karya seni moden BLUETTI dalam sistem tenaga suria. Diperbuat daripada silikon monohabluran dan disalut dengan ETFE, ia boleh mencapai kecekapan sel tinggi sehingga 23.4% dan 95% penghantaran cahaya. Dengan gaya lipat-dan-pergi, ia boleh dialihkan dengan mudah dari satu tempat ke tempat lain, mengalihkan cahaya matahari di mana-mana sahaja dan menjana kuasa apabila diperlukan.

Mengenai BLUETTI

Sejak awal, BLUETTI telah cuba untuk kekal setia kepada masa depan yang mampan dengan penyelesaian penyimpanan tenaga hijau untuk kegunaan dalaman dan luaran sambil menawarkan pengalaman mesra alam yang luar biasa kepada semua orang dan dunia. BLUETTI hadir di lebih 70 negara dan dipercayai oleh berjuta-juta pelanggan di seluruh dunia.
Untuk maklumat lanjut, sila lawati BLUETTI dalam talian di https://www.bluettipower.com/Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *