Elon Musk nganjang ka Bali salila saminggu, ieu kagiatanana



Jakarta

saminggu deui, Elon kasturi Ngarencanakeun pikeun nganjang ka Indonésia, di pulo tepatna BaliAnjeunna bakal jadi salah sahiji narasumber di The Puncak B20salaku bagian tina puncak G20.

B20 atanapi Business20 mangrupikeun forum resmi G20 anu ngalibetkeun komunitas bisnis global. Acara éta bakal dilaksanakeun di Bali ti 13-14 Nopémber 2022.

Nya, dina tulisan dina puncak B20 dina Instagram, wajah Elon Musk sareng posisi CEO Tesla Inc. parantos ditingalikeun. Anjeunna bakal nyarios dina konperénsi anu judulna “Navigasi Gangguan Masa Depan Inovasi Téknologi Global.”

Dina konperénsi ieu, salian ti Elon Musk, Anindya Bakrie ogé bakal muncul salaku narasumber. Kalungguhan Anindya nyaéta Pupuhu Déwan Pengawas, Kapala Eksekutif jeung Diréktur Présidén KADIN Indonésia, PT Bakrie & Brothers Tbk.

henteu ngan Elon kasturiDina sési anu sanés, panyatur dina Forum B20 kalebet Tony Blair, pangadeg sareng pupuhu eksekutif Tony Blair Institute for Global Change. Teras aya CEO Unilever Alan Jope sareng Diréktur Pelaksana Bank Dunia pikeun Kabijakan Pangwangunan sareng Kemitraan Mari Elka Pangestu.

Ketua Kamar Dagang Indonesia (Kadin) Bali Made Ariandi negeskeun agenda ayana Elon Musk di Bali dina 13-14 Nopémber 2022. “Leres, Elon Musk bakal janten agenda KTT B20 di Bali,” saur Ariandi nalika dihubungi detikBali.

Nurutkeun Ariandi, ayana 1.200 palaku usaha kelas dunya, kaasup Elon Musk, kacida mangpaatna pikeun lingkungan usaha Indonésia. Sabab, numutkeun manéhna, maranéhanana boga kamungkinan pikeun investasi jeung mantuan UKM.

“Kahadiran Elon kasturi Anu jadi salah sahiji jalma pangbeungharna di dunya bakal méré sumanget pikeun pangaruh positif kana palaksanaan G20 di Indonésia. Oge, leuwih ti 80 persén pamilon téh ti nagara jegud atawa maju,” ceuk Ariandi.

tonton videona”Twitter dilaporkeun kaleungitan jutaan pangguna saatos direbut ku Elon Musk
[Gambas:Video 20detik]

(fyk/fay)



Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *