Filem 10 minit pertama Bullet Train yang dikeluarkan oleh Sony


Minggu ini, Sony mengeluarkan 10 minit pertama filem komedi baharunya Kereta api ekspres Dibintangi oleh Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Bad Bunny dan Sandra Bullock. Diarahkan oleh David Leach daripada lakon layar oleh Zach Olkwech, filem ini mengisahkan bapa yang berduka Yuichi Kimura yang membalas dendam selepas penyerang yang tidak dikenali menolak anaknya dari atas bumbung.

Filem ini akan ditayangkan di skrin teater di seluruh dunia pada bulan Julai 2022 dan di Amerika Syarikat pada awal Ogos 2022 dan membintangi Brad Pitt sebagai Ladybug, seorang veteran tetapi tidak bernasib baik tentera upahan Amerika, yang mesti bertempur dengan sesama pembunuh sambil menunggang versi fiksyen Tokaido Shinkansen.

Dalam Bullet Train, Brad Pitt melakonkan watak Ladybug, seorang pembunuh malang yang bertekad untuk melakukan tugasnya dengan selamat selepas terlalu banyak kereta telah keluar dari landasan. Bagaimanapun, nasib mungkin mempunyai rancangan lain, kerana tugasan terbaru Ladybug menyebabkan dia bertembung dengan musuh. Pembunuh dari seluruh dunia – semuanya dengan matlamat yang berkaitan, namun bercanggah – dalam kereta api terpantas di dunia. Penghujung barisan hanyalah permulaan dalam perjalanan tanpa henti yang menarik ini melalui Jepun moden daripada David Leitch, pengarah Deadpool 2.”

kereta peluru 10 minit pertama

Sumber: Sony

Difailkan Di Bawah: Alat Berita
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *