+ Filem Apple TV Stream Sidney Poitier secara Percuma


Untuk meraikan penerbitan dokumentari asal baharu Apple, Sidney, Apple TV+ sedang menstrim lima filem klasik lakonan Sidney Poitier. Filem ini disertakan secara percuma dengan langganan TV+ masa terhad, secara eksklusif di AS.

Dokumentari ‘Sidney’ ditayangkan pada perkhidmatan penstriman Apple pada hari Jumaat (cara menonton).

Dihasilkan oleh Oprah dengan kerjasama keluarga Poitiers, ia menonjolkan impak budaya Sydney – bintang filem Hollywood kulit hitam pertama – terhadap industri filem dan dunia. Ia memaparkan temu bual dengan Barbra Streisand, Denzel Washington, Halle Berry, dan lain-lain, mencerminkan kehidupan Sydney.

Filem percuma berikut (pada masa ini) berfungsi sebagai teman kepada dokumentari ini:

Tawaran penstriman percuma tamat tempoh pada penghujung Oktober, di mana tajuk ini akan kembali tersedia untuk disewa/dibeli atas permintaan daripada TV App Store.

Dari perspektif strategi penstriman, ia merupakan filem yang menarik dan menandakan kali pertama Apple TV+ telah melesenkan filem klasik kepada pelanggan, kerana perkhidmatan ini memfokuskan pada strategi asal sahaja.

Jelas sekali, dalam kes ini, terdapat sinergi yang jelas dengan filem asal yang baru dipautkan, dan ia berfungsi sebagai alat promosi serta faedah tambahan untuk pelanggan TV+. Apl TV ini menerangkan ini sebagai “Bonus Pelanggan Masa Terhad”.

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Mac di YouTube untuk lebih banyak berita Apple:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *