Fon kepala Sony LinkBuds S Earth Blue


Sony telah melancarkan versi baharu fon kepala LinkBudsnya, Sony LinkBuds S Earth Blue, fon kepala direka bentuk untuk mesra alam kerana ia diperbuat daripada bahan kitar semula.

Sony LinkBuds S Earth Blue baharu diperbuat daripada resin kitar semula yang diperbuat daripada botol air plastik yang digunakan dalam penyejuk air.

LinkBuds S yang selesa akan tersedia dalam warna baharu “Earth Blue” yang menampilkan bahagian badan dan bekas yang diperbuat daripada resin kitar semula daripada dispenser air plastik kitar semula.[1]. Bahan ini pada asalnya dibangunkan oleh Sony untuk mengejar ekspresi reka bentuk baharu dengan matlamat mengembangkan potensi penggunaan bahan kitar semula daripada dispenser air dan memanfaatkan sifat pelekatnya. Bahan yang terhasil pada LinkBuds S “Earth Blue” mencipta corak marmar yang unik dan cantik, dengan setiap produk direka bentuk secara individu untuk mempunyai corak yang berbeza.

Selain model “Earth Blue”, keseluruhan siri LinkBuds juga didatangkan dengan pembungkusan bebas plastik dan fon kepala menampilkan bahan kitar semula daripada alat ganti kereta.[2]mencerminkan komitmen Sony untuk mengurangkan kesan alam sekitar produknya.

Anda boleh mengetahui lebih banyak butiran tentang Sony LinkBuds Earth Blue baharu Sony di pautan di bawah, dan $2 daripada setiap pasangan yang dijual akan didermakan kepada Conservation International.

Sumbernya ialah Sony

Difailkan di bawah: Berita Alat, Berita Teknologi
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *