Fon telinga Creative Sensemore Air dilancarkan


Creative telah melancarkan fon telinga wayarles terbaharunya, Creative Sensemore Air, direka untuk membolehkan anda mendengar lebih banyak tentang persekitaran anda tanpa menjejaskan kualiti bunyi.

Creative Sensemore Air dilengkapi dengan mod Sensemore yang direka untuk menjadi lima kali lebih sensitif daripada Mod Ambien.

Teknologi Sensemore baharu membantu menangani kesulitan menjengkelkan yang berkaitan dengan fon telinga – kerana ia diletakkan di dalam telinga dan menyekat sebahagian besar persekitaran pendengaran, pengguna cenderung untuk mengeluarkan fon telinga mereka dalam pelbagai situasi harian, seperti semasa memulakan perbualan. Ini berubah dengan Creative Sensemore Air, di mana pengguna diberi kawalan sepenuhnya ke atas tahap bunyi persekitaran yang mereka mahu dengar. Dengan mod Sensemore, yang lima kali lebih sensitif daripada Mod Ambien, pengguna boleh mendengar lebih banyak pertuturan dan elemen persekitaran lain, yang dikuatkan dengan kejelasan yang lebih tinggi. Sebagai bonus, apabila ditetapkan kepada keamatan yang lebih tinggi, ia boleh memberi manfaat kepada orang yang mengalami masalah pendengaran ringan.

Mod Ambien boleh digunakan apabila pengguna mahu muzik mereka didengari dengan baik sambil masih menyedari persekitaran mereka, contohnya semasa berjoging di jalan yang sibuk. Sebaliknya, untuk menutup dunia untuk mendalami muzik sepenuhnya, pengguna boleh bergantung pada mod Pembatalan Bunyi Aktif (ANC). Keamatan ketiga-tiga mod boleh dilaraskan sepenuhnya melalui aplikasi Kreatif yang mudah digunakan.

Anda boleh mengetahui lebih banyak butiran tentang fon telinga Creative Sensemore Air baharu di Creative pada pautan di bawah, fon kepala akan dijual pada harga $79.99 di AS, €79.99 di Eropah dan £64.99 di UK.

sumber kreatif

Difailkan di bawah: Berita Alat, Berita Teknologi
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *