G7 HAUL PACK Beg galas mendaki 22L Sahaja 450g


Pendaki batu mungkin berminat dengan beg galas pendakian baharu dalam bentuk G7 HAUL PACK yang dicipta oleh pasukan yang bertanggungjawab untuk mereka bentuk POD. Beg galas direka untuk tahan lama seperti beg tangan dan ringan seperti beg alpine.

Menampilkan tali pinggang pinggul yang ringkas dan tali bahu bertingkat rendah, Climber Backpack telah direka khusus untuk memberikan pendaki dengan pengagihan beban dan membawa keselesaan tanpa gangguan apabila rupa bumi menjadi menegak, kata pembuatnya. G7 HAUL PACK kini tersedia untuk rujukan di Indiegogo dan telah mengumpulkan lebih $200,000 terima kasih kepada lebih 500 penyokong dengan baki 10 hari lagi.

Ikrar awal kini tersedia untuk projek kreatif dari sekitar $169 atau £150 (Mengikut kadar pertukaran semasa)Ia menawarkan diskaun besar-besaran hampir 33% daripada harga runcit akhir, manakala Indiegogo adalah pendanaan ramai.

G7 HAUL PACK 22L Climbing Backpack

Beg galas mendaki

“Pada 2018, kami melanggar piawaian portal dengan POD, mengurangkan berat tepi tradisional sebanyak 80%. Memperkenalkan inovasi kami yang seterusnya: G7 HAUL PACK. Pakej perdana ini akan tersedia pada April 2023. Mulai sekarang sehingga pelancaran globalnya, kami menawarkan harga pra-jualan yang anda tidak akan lihat pada masa hadapan. G7 HAUL PACK membawa, mendaki dan mengemudi tanpa kompromi. Direka untuk memanjat tembok alpine yang hebat, menolak sempadan apa yang mungkin. Kami mencipta 3 jilid, setiap satu dengan tujuan khusus dan matlamat penting dalam fikiran.”

Jika kempen G7 HAUL PACK berjaya meningkatkan sasaran usaha yang diperlukan dan pembuatan berjalan lancar, penghantaran ke seluruh dunia dijangka pada satu ketika. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai projek G7 HAUL PACK Climbing Backpack, tonton video promosi di bawah.

“Dipecahkan dan digilap agar sesuai dengan asas untuk memanjat dinding besar, G7 HAUL padat ringkas, tetapi mempunyai semua ciri yang sangat diperlukan oleh pendaki.”

Untuk senarai lengkap semua tawaran istimewa awal yang tersedia, sasaran lanjutan, mod tambahan dan spesifikasi kejuruteraan untuk Ransel Mendaki, pergi ke halaman kempen crowdfunding G7 HAUL PACK rasmi dengan mengklik pautan di bawah.

Sumber: Indiegogo

Difailkan di bawah: Berita Reka Bentuk, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *