Gambar BTS Criminal Minds mendedahkan Aisha Tyler mengarahkan kebangkitan


Foto belakang tabir baharu daripada fikiran jenayah Musim ke-16 mendedahkan bahawa salah satu episod diarahkan oleh Aisha Tyler. Larian asal siri ini di CBS berlangsung selama 15 musim dari 2005 hingga 2020. Ia merupakan prosedur prosedur yang editor forensik mengikuti Unit Analisis Tingkah Laku FBI semasa menyiasat pesalah, atau “subjek tidak diketahui”. Walaupun terdapat banyak perubahan selama bertahun-tahun, pelakon siri ini termasuk Joe Mantegna sebagai David Rossi, Paget Brewster sebagai Emily Prentice, AJ Cook sebagai Jennifer “JJ” Garrow, dan Kirsten Vangsens sebagai Penelope Garcia, Tyler sebagai Tara Lewis, Adam Rodriguez sebagai Luke Alves, Daniel Henney sebagai Matt Simmons, dan Matthew Gray Gubler sebagai Dr. Spencer Reed.

Paparan hari ini

Walaupun siri ini telah dibatalkan oleh CBS pada 2020, tidak lama selepas itu telah diumumkan bahawa rancangan itu telah diperbaharui untuk musim 16. Musim baharu akan datang selepas penemuan kumpulan pembunuh bersiri baharu yang dipentaskan semasa wabak COVID-19. Ia adalah penterjemah Minda Penjenayah: Evolusi, akan ditayangkan perdana di Paramount+ pada 24 November dan akan menampilkan kembalinya Mantegna, Brewster, Cook, Vangsness, Tyler dan Rodriguez dalam peranan asal mereka, walaupun Henney dan Gubler tidak akan menyertai mereka. Selalunya, Josh Stewart juga akan memainkan semula wataknya sebagai Will Lamontane Jr., dengan watak berulang baru Elias Voight, yang dilakonkan oleh Zach Gilford dari Lampu malam Jumaat.

BERKAITAN: Fikiran Penjenayah: Mengapa Kate Callahan berhenti daripada peranan Jennifer Love Hewitt selepas Musim 10

Di akaun Twitter rasminya, Mantegna Berkongsi foto belakang tabir dari set fikiran jenayah Musim keenam belas. Foto menunjukkan menu episod yang sedang mereka kerjakan pada 18 Oktober, anehnya, memegang tangan anak patung kecil. Lembaga mendedahkan bahawa pengendali kamera adalah cerita seram Amerika Dan juga Wanita Hebat 1984Jimmy Stirpa dan pengarah ialah Tyler sendiri.


Penjelasan sejarah minda jenayah dengan pelakon pengarah

Ini bukan kali pertama Tyler naik ke kerusi pengarah fikiran jenayah. Walaupun dia mengarahkan dua filem pendek pada awal 2010, langkah utama pertamanya sebagai pengarah ialah episod 2017 dalam siri ini, diikuti dengan episod kedua pada 2018, yang membawa kepada lebih banyak episod pengarahan daripada siri lain termasuk The CW’s. Roswell, New Mexico dan AMC Takut berjalan mati. Debut pengarahannya jauh daripada kali pertama ahli pelakon mengambil alih. Gubler mengarahkan 12 episod dari 2010 hingga 2018 dan Mantegna mengarahkan sembilan episod bermula pada 2014. Tyler juga mengikuti pengarahan ketika Rodriguez mengarahkan dua episod pada 2018 dan Cook mengarahkan satu pada 2019.

Adalah perkara biasa bagi bintang-bintang siri TV yang telah lama ditayangkan untuk akhirnya naik ke kerusi pengarah. Kadang-kadang ia hanya bersenang-senang, tetapi kadang-kadang ia adalah permulaan kepada kerjaya yang lebih lama sebagai pengarah, seperti yang berlaku dengan Jonathan Frakes dalam Star Trek: Generasi Seterusnyayang telah mengarahkan pelbagai Star Trek Siri dan filem, John Krasinski pada meja ituyang meneruskan pengarahan filem termasuk Tempat yang sunyi dan suplemennya. Mencari berapa lama fikiran jenayah Dihidupkan, dia secara semula jadi mempunyai sejarah pemutus yang begitu kuat di kerusi pengarah, walaupun dalam kes Tyler khususnya, kesilapan pengarahan nampaknya telah dipendekkan, kerana dia juga berpindah ke projek mengarahkan yang tidak pernah dibintanginya sebelum ini.

Seterusnya: Peranan Filem dan TV untuk C. Thomas Howell: Di Mana Anda Tahu Bintang Minda Penjenayah

sumber: Joe Mantegna/Twitter

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *