Garmin Instinct Crossover, jam tangan pintar yang tahan lama


Garmin Hari ini ia melancarkan jam tangan pintar berkuasa baharunya dalam bentuk Instinct Crossover, yang dilengkapi dengan jam tangan baharu syarikat itu. RevoDrive teknologi. The Garmin Instinct Cross Jam tangan pintar direka untuk menyediakan pengguna dengan GPS Hibrid Jam tangan yang direka untuk anda yang menghargai pengalaman jam tangan analog klasik, tetapi lebih suka tidak berkompromi dengan fungsi asas jam tangan pintar atau ketahanan jam tangan lasak. Berharga £530 Jam Tangan Instinct Crossover Tersedia dalam warna hitam dan biru.

Jam Tangan Pintar Garmin Instinct Crossover

“Kami mencipta Instinct Crossover untuk individu aktif yang lebih suka rupa jam tangan tradisional tetapi bersedia untuk memanfaatkan kefungsian jam tangan pintar moden,” kata Dan Bartell, Naib Presiden Jualan Pengguna Global di Garmin. “Dengan menghapuskan keperluan untuk berkompromi antara tradisi dan teknologi, Instinct Crossover membayangkan semula dan mentakrifkan semula jam pintar pengembaraan moden.”

Jam tangan pintar Garmin

Instinct Crossover menggabungkan pembinaan teguh dan pengalaman intuitif yang diharapkan pelanggan daripada Garmin Instinct dengan tangan analog baharu yang disalut dengan Super-LumiNova dan cincin pemisah untuk mencipta jam tangan yang tahan lasak lagi canggih untuk sebarang aktiviti atau pengembaraan. Tangan analog ditindih pada paparan digital resolusi tinggi Instinct Crossover dan bergerak pantas apabila pelanggan mahukan data ciri pintar yang terperinci. “

jam tangan Garmin

“Pelanggan boleh bergerak dengan yakin dari pejabat ke luar rumah kerana mengetahui bahawa Instinct Cross tahan haba dan kejutan, dibina mengikut piawaian MIL-STD-810, dan kalis air sehingga 10 atm. Terima kasih kepada teknologi RevoDrive baharu Garmin, Instinct Crossover menyediakan paparan pemasaan analog yang tepat. Walaupun dalam aktiviti dan persekitaran yang paling teruk. Jika pengguna memberi kesan yang ketara pada jam tangan mereka semasa pengembaraan, RevoDrive akan memastikan penentukuran automatik untuk memastikan pengguna tepat pada masanya.”

Sumber: Garmin

Difailkan di bawah: Berita Alat, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *