Google Pixel 7a dilancarkan tidak lama lagi: Petua Amazon


Pengguna boleh mendaftar untuk “pengumuman pelancaran keluarga Google Pixel 7a” di Amazon, menurut GSMArena. Tiada maklumat diberikan mengenai tarikh keluaran Pixel 7a, tetapi memandangkan gergasi e-dagang itu sudah menghantar jemputan, ia tidak akan mengambil masa yang lama.

Pelancaran Pixel 7a tidak lama lagi

Dengan cipset Tensor tersuai dan keupayaan perisian proprietari yang sama seperti Pixel yang lebih mahal, Google mengumumkan Pixel 6a awal tahun ini. Ia mula diperkenalkan pada bulan Julai dan kini ditawarkan di India dengan harga kurang daripada 35,000 rupee. Kos telefon yang rendah membantu ia mendapat populariti yang besar di kalangan pengguna. Amazon kini membuat spekulasi bahawa Google mungkin sedang bersedia untuk mengumumkan Pixel 7a tidak lama lagi. Pengguna boleh ikut serta untuk menerima pemberitahuan apabila telefon pintar diumumkan oleh peruncit dalam talian.

Sudah tentu, Google Pixel 7a akan berwajah baharu. Ia akan menyerupai Pixel 7 dan menawarkan peningkatan berbanding Pixel 6a. Ada kemungkinan cip Tensor terbaru turut hadir dalam telefon. Unjuran termasuk skrin berlubang dan dwi kamera.

Walau bagaimanapun, nampaknya tidak mungkin bagi kami bahawa Google akan membuat versi 7a awam tidak lama lagi. Syarikat itu mengambil masa berbulan-bulan untuk melancarkan Pixel 6a, yang kini hanya berusia enam bulan. Di samping itu, sumber baru-baru ini menyebut bahawa Google telah membuat pesanan untuk 4 juta telefon “a”, yang akan dilancarkan awal tahun depan. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa acara itu didedikasikan untuk keluarga Google Pixel 7a, yang merujuk kepada pelbagai model telefon pintar. Memandangkan Pixel 5a dan 6a kini mempunyai 5G, kami tidak menjangkakan varian 5G/4G yang berbeza. Terdapat kemungkinan bahawa syarikat itu akan membawa Pixel 7 mini yang didakwa.

Walaupun Google sudah memperkenalkan boleh pakai pertamanya, Pixel Watch, awal bulan ini, item di Amazon turut menyenaraikan jam tangan. Ini bermakna terdapat kemungkinan besar bahawa keseluruhan langganan adalah salah. Kami telah menyertai senarai dan akan memberitahu anda jika Amazon menawarkan kemas kini dalam apa jua keadaan.

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *