Harga iPad Pro di UK meningkat sebanyak 25 peratus


Harga iPad Pro di UK telah meningkat dengan ketara, dan Apple semalam mengumumkan model iPad Pro baharu, harga peranti kekal sama di AS, tetapi harga tablet di UK meningkat sebanyak 25 peratus.

Sebelum iPad Pro baharu diumumkan semalam, iPad Pro 11 inci bermula pada £719, dan model 12.9 inci bermula pada £999.

Dengan pelancaran M2 iPad Pro baharu, harga tablet baharu ini kini 25 peratus lebih tinggi di UK berbanding model sebelumnya.

iPad Pro 11 inci kini berharga £899, iPad Pro 12.9 inci kini berharga £1,249, dan kedua-dua model kini 25 peratus lebih mahal daripada pendahulunya.

Pound telah jatuh berbanding dolar baru-baru ini, dan walaupun ia telah pulih sedikit, ini mungkin salah satu sebab mengapa harga iPad Pro telah meningkat di UK.

Apple juga menaikkan harga untuk beberapa perantinya yang lain di UK, iPad Air kini berharga £669, sebelum ini tersedia pada harga £669. iPad Mini juga telah meningkat daripada £479 kepada £569.

Apple juga telah menaikkan harga untuk Apple AirTag, peranti tunggal yang kini berharga £35 dan sebelum ini tersedia dengan harga £29. Satu pek empat AirTag kini berharga £119 dan sebelum ini boleh didapati dengan harga £99.

Sama ada kenaikan harga ini mempunyai sebarang kesan ke atas jualan Apple di UK masih belum dapat dilihat oleh £1,249 untuk iPad Pro 12.9-inci dalam kenaikan harga yang ketara.

sumber epal

Difailkan di bawah: Apple, Apple iPad, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *