Identiti sebenar gaun putih memecahkan cincin teori Sauron


Tiga watak misteri dalam jubah putih muncul semasa The Rings of Power Episod 5, dan sementara soalan masih ada, mereka memecahkan teori utama Sauron.


Amaran: spoiler menjelang The Rings of Power 5Kini trio misteri telah muncul dari treler buat kali pertama The Lord of the Rings: The Rings of PowerTeori utama Sauron disangkal. Amazon cincin kekuatan Treler SDCC menjana banyak tipu muslihat dengan gambar watak pelik dan jahat memakai jubah putih dan rambut yang dicukur. Laporan tersebar dengan cepat mendakwa bahawa watak ini adalah cincin kekuatanFilem Sauron yang serba baharu, dan walaupun gosip dipertikaikan dengan cepat selepas muncul bahawa Bridie Sisson telah menggambarkan penjahat dan bukannya Anson Boon yang diumumkan pada mulanya, hubungan mereka dengan Sauron—sama seperti Tuan Kegelapan sendiri—enggan mati.

Paparan hari ini

Orang asing bertudung dan rakan-rakannya akhirnya muncul cincin kekuatan Episod 5, dan sementara masih banyak persoalan mengenai identiti dan tujuan ketiga-tiga mereka di Middle-earth, satu fakta nampak jelas: tiada seorang pun daripada mereka adalah Sauron. Ahli kumpulan itu dikreditkan dengan “The Dweller” (Bridie Sisson), “The Nomad” (Edith Poor) dan “Ascetic” (Kali Kopae). Walaupun Dweller mungkin ketua kumpulan, tidak ada hubungan hamba-hamba di sini, seolah-olah watak itu adalah Sauron. Trio nama tanpa nama telah disahkan oleh cincin kekuatanKredit episod 5 juga menunjukkan bahawa Dweller, Nomad, dan Ascetic berada dalam perkhidmatan penjahat yang lebih besar, dan bukannya salah satu daripada mereka. Alam semesta Ini adalah penjahat terbesar.

Topik Berkaitan: Apa Sebenarnya yang Berlaku di Tanah Selatan dalam Lingkaran Kuasa


Siapakah jubah putih dalam lingkaran kuasa?

cincin kekuatan Episod 5 mematahkan teori bahawa watak Bridie Sisson yang dimuatkan dari treler Amazon SDCC ialah Sauron, tetapi kemungkinan besar hubungan antara dia dan musuh Middle-earth yang hilang. Sebagai tambahan kepada jubah putih mereka yang tersendiri, Penduduk dan Pertapa kedua-duanya memakai ikon keagamaan, dan membawa tongkat dan pinggan gergasi yang kedua-duanya berasa diilhamkan oleh beberapa kepercayaan khayalan. Dengan mengandaikan ini bukan RPG parti (pahlawan, paderi, penyembuh…) yang berkeliaran dalam francais yang salah, mungkin trio misteri pengikut Morgoth. Tidak seperti Sauron, ramai yang menyembah Morgoth sebagai dewa. Selepas rasuahnya, Nimenor membina sebuah kuil sebagai penghormatan kepada Morgoth dan mengurapi Sauron sebagai imam besar. cincin kekuatanTrio ahli nujum atau utusan boleh setia kepada Morgoth sementara menunggu untuk meneruskan misi tuan mereka. Ini juga dibuktikan dengan jari-jari Dweller yang bernoda hitam, yang boleh menunjukkan seorang pengamal ilmu hitam.

Jubah putih Cincin Kuasa menyokong teori Sauron yang berbeza

Antara semua calon Sauron yang berpotensi dalam cincin kekuatanLelaki Meteor boleh dikatakan paling menarik. Orang asing ini (yang kini tergagap-gagap di sekitar Middle-earth dengan sekumpulan Harvots) ialah makhluk ajaib yang tidak ingat dari mana dia terbang. Bila cincin kekuatan Episod 5 memperkenalkan gaun putih. Mereka berkumpul di sekeliling lubang yang dibuat Meteor Man semasa mendarat, secara tersirat mengesahkan pencarian mereka untuk seseorang yang telah jatuh dari langit. Jika Dweller, Nomad, dan Ascetic setia kepada Morgoth dan Sauron dan kini sedang mencari Lelaki Meteor, cincin kekuatanHarfoot bergelar besar memulakan pencariannya mungkin Sauron.

Buku Pengetahuan Hebat Sadock Burroughs dan Ancaman Waldrige kepada Theo bercakap tentang kedatangan Manusia Meteorit sebagai peristiwa yang diramalkan, malah Waldrige mendakwa bahawa bintang jatuh itu mewakili kepulangan Sauron ke Middle-earth. cincin kekuatanMungkin trio jubah putih bertanggungjawab untuk meramalkan ramalan ini pada mulanya, atau mereka mendengar cerita yang sama seperti orang lain. Bagaimanapun, tiga watak seperti kultus yang menjejaki Meteor Man hanya akan mencetuskan spekulasi bahawa rakan Nouri yang berbulu itu pernah menjadi pengikut kegemaran Morgoth.

Sertai Amazon Prime – Tonton beribu-ribu filem dan rancangan TV pada bila-bila masa

Mulakan percubaan percuma anda sekarang

The Lord of the Rings: The Rings of Power Bersambung Khamis/Jumaat di Prime Video.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *