Ieu harepan Bupati Saeed ka rebuan guru di Boyola – Timlo.net


Boyolari — Dina miéling Hari Guru jeung HUT ka-77 Himpunan Guru Indonésia (PGRI) (HUT), Dinas Pendidikan dan Kebudayaan Kabupaten Boyolali (Disdikbud) ngayakeun upacara, Jumaah (25/11). Bupati M Said Hidayat ngaramekeun upacara di Alun-alun Boyolali Kidul.

Dina biantarana, Bupati Said miharep sangkan PGRI beuki kolot, para guru di Kabupatén Boyolali bisa méré atikan anu panghadéna pikeun generasi penerus barudak di Kabupatén Boyolali.

“Pemerintah Kabupatén Boyolali anu utamana mah dina widang atikan, bakal leuwih hadé ngokolakeun atikan Kabupatén Boyolali ka hareup. Ku kituna, satekah polah miéling PGRI jeung Hari Guru Nasional.” Ceuk urang No 1 Kota Susu.

laporan ku kaca boyolali.go.id, Darmanto, Kapala Dinas Pendidikan dan Kebudayaan Kabupaten Boyolali, nétélakeun, moméntum HUT PGRI ka-77 jeung Hari Guru Nasional bisa ngadorong masarakat pikeun méré palayanan anu panghadéna, hususna di tengah pandemik.

“Urang kudu niténan jeung tangtuna kana paréntah ti Pangéran Bupati, urang bakal nyieun tatanan sangkan palayanan téh lancar di sakuliah Kabupatén Boyolali. Jadi ulah aya hiji jalma anu teu meunang palayanan pendidikan. Ieu keur urang. Wajib ka sadayana,” ceuk Darmanto.


Editor: Marhaendra Wijanarko




Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *