Inovasi Guru Kunci Sukses Nasional – Timlo.net


Timlo.net — Kasil ngleksanakake kawicaksanan lan program pembangunan nasional ing bidang pendhidhikan akeh banget ditemtokake dening partisipasi lan kontribusi guru minangka pendidik lan tenaga pengajar. Pramila, pamarentah sajrone ngleksanakake kabijakan lan program Belajar Gratis wis paring ruang marang para guru supaya bisa melu lan nyumbang luwih akeh, kaya sing diucapake Sekretaris Kabinet (Seskab) Pramono Anung, ing momentum pengetan Hari Guru Nasional 2022.

“Inovasi Serempak Mujudake Pembelajaran Mandiri minangka tema Hari Guru ing taun 2022. Kebebasan sinau menehi ruang, kesempatan kanggo guru kanggo inovasi ing proses pamulangan saengga bisa ngasilake siswa sing luwih kreatif, mandiri, lan bisa berjuang ing perang global,” ujare Sekretaris Kabinet Pramono Anung – kaya sing dilaporake situs web kasebut seskab.go.id.

Posisi lan peran guru ora mung sukses ing kawicaksanan lan program sing ditindakake, amarga partisipasi lan kontribusi guru ing implementasine kabijakan lan program pendhidhikan kasebut bakal duwe pengaruh sing signifikan lan nemtokake ing tembe, minangka dicethakaké dening Sekretaris Kabinet.

Peran utama guru kanggo nyiapake siswa iku penting banget amarga bakal ngisi ruang nalika Indonesia ing puncak sing diarepake diwiwiti ing taun 2030, ujare.

Kanggo nyiptakake masa depan sing cerah lan mulya kanggo rakyat, bangsa lan negara Indonesia, Pramono Anung ngaturake salam lan ngajak kabeh guru ing kabeh pelosok negara supaya terus berkarya lan berkarya demi kemajuan pembangunan ing bidang pendidikan. .

“Selamat Hari Guru Nasional kanggo para guru se-Indonesia! Terus berkarya, terus berkarya, terus mengabdi pada bangsa dan negara,” pungkas Sekretaris Kabinet.


Editor: Marhaendra Wijanarko




Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *