Introduceer Huawei Kirin 970, Dat is het voordeel

Posted on

Een paar dagen geleden Huawei introduceert de nieuwste processoren voor mobiele apparaten, wordt Kirin 970. Deze processor met opzet gepresenteerd tegen een processor van Qualcomm, Snapdragon 835 en Samsung, de Exynos 8895. Niet alleen uitgerust met de 10nm procestechnologie, ook deze processors zijn geoptimaliseerd met netwerkmogelijkheden 4G-LTE Cat.12.

Support acht kern of octa-kern van deze verwerker omvat vier kern ARM Cortex-A73 en vier ARM Cortex-A53 kern. Terwijl de maximale snelheid van 970 Kirin 2,8 GHz zal oplopen tot 3,0 GHz. Daarnaast is Huawei ook uit te rusten met GPU ARM processor MP Heimdallr.

Ondertussen zal de processor ondersteunen ook de vijf carrier aggregatie en netwerk met een frequentie die op grote schaal wordt gebruikt in de wereld. Met de aanwezigheid van de 4G-LTE-netwerk te ondersteunen Cat. 12 zeer waardoor mobiele apparaten of smartphones die deze processor vast te stellen voert u de download snelheden tot 600 Mbps en upload snelheid van 150 Mbps.

Door het gebruik van 10nm procestechnologie, kunnen we zeggen dat er zal een aanzienlijke verbetering in de prestaties ten opzichte van zijn Kirin Kirin 970 960. Zoals we allemaal weten, Huawei ontwierp de Kirin 960 met 16nm procestechnologie. Niet alleen de prestaties van de meer krachtige, natuurlijk Kirin 970 zal ook leiden tot efficiƫntie, met name op het vlak van het verbruik van de batterij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *