iPhone 14 Plus lwn iPhone 14 Pro Max (Video)


Apple baru-baru ini melancarkan telefon pintar iPhone 14 Plus, kini kita akan melihat bagaimana telefon itu dibandingkan dengan iPhone 14 Pro Max.

Kedua-dua telefon mempunyai spesifikasi yang sama, walaupun iPhone 14 Pro Max mempunyai spesifikasi tertinggi, mari kita lihat kedua-dua telefon sebelah menyebelah.

Kedua-dua telefon datang dengan skrin 6.7-inci, walaupun iPhone 14 Plus mempunyai takuk dan iPhone 14 Pro Max mempunyai Pulau Dinamik, Pro Max juga dilengkapi dengan paparan sentiasa hidup dan menampilkan pemproses Apple A16 Bionic yang baharu.

iPhone 14 Plus mempunyai pemproses Apple 15 Bionic dan telefon ini dilengkapi dengan kapasiti storan 512GB, dan 14 Pro dilengkapi dengan kapasiti storan 1TB.

Telefon 14 Plus baharu didatangkan dengan satu set kamera, terdapat dua kamera di bahagian belakang yang merangkumi kamera utama 12 megapiksel dan kamera ultra lebar 12 megapiksel, dan pada bahagian hadapan telefon terdapat 12 megapiksel. kamera. Ambil video dan buat panggilan video.

iPhone 14 Pro dilengkapi dengan tiga kamera di bahagian belakang, termasuk kamera 48 megapiksel, kamera telefoto 12 megapiksel dan kamera sudut ultra lebar 12 megapiksel. Di bahagian hadapan telefon ialah kamera sudut lebar 12MP untuk swafoto dan FaceTime.

iPhone 14 Plus bermula pada £949, iPhone 14 Pro Max bermula pada £1,199 di UK, dan kedua-dua telefon kini tersedia untuk pembelian.

Sumber dan kredit imej: Zollotech

Difailkan Di Bawah: Apple, Apple iPhone
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *