Jualan Akses Awal Amazon Prime Diumumkan 11-12 Oktober


Amazon telah mengumumkan bahawa ia akan mengadakan acara Perdana kedua tahun ini yang dipanggil Jualan Akses Awal Perdana Amazon.

Amazon Prime Early Access akan mula dijual pada 11 dan 12 Oktober, dan Amazon akan menawarkan dua hari tawaran percutian.

Amazon memberi peluang kepada ahli Perdana untuk membeli-belah tawaran awal musim cuti ini dengan Jualan Akses Awal Perdana. Acara beli-belah dua hari baharu itu adalah eksklusif untuk ahli Perdana dan akan menawarkan ratusan ribu tawaran merentas semua kategori teratas, termasuk elektronik, fesyen, rumah, dapur, haiwan peliharaan, mainan dan peranti Amazon.

Acara ini menandakan permulaan musim cuti Amazon, bermula 11 Oktober jam 12 pagi PDT dan berlangsung hingga 12 Oktober di 15 negara. Teruskan membaca untuk mengetahui semua yang anda perlu tahu untuk membeli-belah untuk tawaran.

Jualan Akses Awal Perdana akan berlangsung di Austria, Kanada, China, Perancis, Jerman, Itali, Luxembourg, Belanda, Poland, Portugal, Sepanyol, Sweden, Turki, United Kingdom dan Amerika Syarikat

Anda boleh mendapatkan butiran lanjut tentang akses awal Amazon Prime di Amazon pada pautan di bawah. Ini sepatutnya menjadi acara beli-belah Amazon yang popular menjelang musim cuti tahun ini. Menarik untuk melihat jenis tawaran yang ditawarkan.

sumber Amazon

Difailkan di bawah: Berita Teknologi, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *