Justin Bieber adol hak musik kanthi rega $200 yuta


Perusahaan Justin Beiber ngonfirmasi Selasa yen dheweke adol hak musike luwih saka $200 yuta menyang Hypgnosis Songs Capital.

Manager Bieber, Scooter Braun, ngandika ing statement, miturut Variety: “Justin punika saestu artis sapisan-in-a-generasi lan sing nuduhake lan ngenali gedhene kesepakatan iki.” “Sajrone 15 taun aku ngucapke matur nuwun kanggo nyekseni perjalanan iki, lan dina iki aku seneng karo kabeh sing melu. Keagungan Justin lagi wae diwiwiti.”

Kesepakatan kasebut nyakup kabeh 291 lagu sing dirilis Bieber sadurunge pungkasan taun 2021 ing album paling anyar, “Justice”.

Hipgnosis ngrayakake adol ing Instagram, nulis: “Sugeng rawuh ing kulawarga Hipgnosisjustinbieber.”

Saiki 100 yuta katalog musik GRATIS Amazon kanggo anggota PRIME

sawise Advertisement, Universal Music Bieber Home Records isih bakal dikelola dening perusahaan, lan perusahaan bakal duwe rekaman master ing salawas-lawase.

Justin Bieber wis adol katalog musik kanggo $200 yuta. (Dimitrios Kambouris/Getty Images for the Met/Vogue/Getty Images)

Katalog Bieber wis ngandika gain paling gedhe kanggo grup hak musik lan ngandika salah siji sing paling gedhe kanggo musisi umur.

Klik kene kanggo ndhaptar newsletter hiburan kita

“Akuisisi iki minangka salah sawijining tawaran paling gedhe sing bisa ditindakake kanggo artis ing umur 70 taun,” Merck Mercuriadis, pangadeg Hypgnosis Song Management, marang Variety. “Nalika umur 28 taun, dheweke minangka salah sawijining seniman sing nemtokake jaman streaming sing wis nyegerake kabeh industri musik.”

Artis enom asring katon minangka dodolan katalog sing luwih resik amarga lagu-lagune ora tahan uji wektu, nanging sukses terus penyanyi “Never Say Never” ndadekake dheweke dadi pengecualian, miturut outlet kasebut.

Kesepakatan kasebut nyakup kabeh 291 lagu sing dirilis Bieber sadurunge pungkasan taun 2021 ing album paling anyar, “Justice”. (Jason Merritt / Getty Images)

Justin Timberlake, Neil Young, Kenny Chesney, Leonard Cohen, Neil Rodgers lan Nelly Furtado sadurunge wis nandhatangani perjanjian sing padha karo Hipgnosis.

Timberlake adol katalogé luwih saka $100 yuta, lan Young adol 50% saka iku kira-kira $150 yuta.

Klik kene kanggo aplikasi FOX NEWS

Justin Bieber tampil

Hipgnosis ujar manawa kesepakatan karo penyanyi “Never Say Never” minangka salah sawijining “paling gedhe” kanggo artis ing umur 70 taun. (Cliff Lipson / CBS liwat Getty Images / Getty Images)

Ing taun 2020, Bob Dylan adol katalog lagune menyang Universal Music Publishing kanthi rega $400 yuta, lapor Variety.

Umumé, hak cipta ora cocog karo rekaman lagu lan album; Nanging, revenue saka iklan lan lisensi film bisa menehi bali sing signifikan saka wektu, utamané kanggo seniman populer kaya Bieber.

Wakil kanggo Bieber ora langsung nanggapi panjaluk komentar saka FOX Business.

Philip Nieto saka FOX Business nyumbang kanggo laporan iki.



Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *