Kamera web garis mata iContact


Membuat hubungan mata apabila mengambil bahagian dalam panggilan video adalah sangat sukar jika kamera web anda berada di bahagian atas skrin komputer riba atau desktop anda. iContact ialah kamera web garis mata baharu yang direka untuk menyediakan keupayaan untuk berinteraksi dengan peserta panggilan persidangan.

Direka oleh pengarah video profesional, Kamera iContact menampilkan pendirian ringkas yang membolehkan anda menyediakan dan mengalih keluar kamera dengan cepat dari tengah skrin. Direka bentuk untuk sebarang ketebalan skrin, sistem pelekap mempunyai klip boleh laras dan sambungan USB-C. Ikrar awal kini tersedia untuk projek baharu dari sekitar $99 atau £89 (Mengikut kadar pertukaran semasa)Mereka menawarkan diskaun besar-besaran hampir 20% daripada harga runcit, sementara pembiayaan ramai Kickstarter sedang dijalankan.

pelekap boleh laras

“Nama saya Stacey Nemo. Sepanjang karier saya, saya pernah menjadi pengarah video. Dengan video, adalah penting untuk menangkap hubungan bukan lisan yang membuatkan kita terus terlibat secara mental dan emosi dengan cerita itu. Dengan kamera di atas skrin, terdapat pemotongan dalam kebanyakan isyarat komunikasi visual. Apabila anda fikir anda sedang bertentang mata, Nampaknya anda sedang melihat ke bawah. Jika anda melihat kamera, nampaknya anda sedang bertentang mata, tetapi anda benar-benar tidak melihatnya sama sekali. Ini menjadikan keseluruhan panggilan kelihatan tidak wajar. Apabila mata anda merayau dari kamera ke orang, sukar untuk fokus, dan anda akhirnya kelihatan gugup. Dan terganggu.”

Tentukan

Dengan mengandaikan bahawa kempen crowdfunding iContact berjaya meningkatkan sasaran ikrar dan penyiapan projek berjalan lancar, penghantaran ke seluruh dunia dijangka sekitar Disember 2022. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang projek kamera web garis mata iContact, tonton video promosi di bawah.

“Kamera kenalan mudah menyesuaikan diri dengan kebanyakan skrin komputer dan tidak memerlukan perisian tambahan. Saya ingin memberikan hasil visual yang lebih baik dan menyingkirkan peralatan pencahayaan tambahan, jadi saya memilih kamera dengan kepekaan cahaya tinggi dan medan pandangan pepenjuru dekat dengan cara mata manusia direka bentuk.”

kamera web garis mata

Untuk senarai lengkap semua pilihan ikrar yang tersedia, matlamat lanjutan, media tambahan dan lebih banyak ciri untuk kamera web Eye Line, pergi ke halaman kempen crowdfunding rasmi iContact dengan mengikuti pautan di bawah.

Sumber: Kickstarter

Difailkan di bawah: Berita Kamera, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *